Wat zijn de stappen om de Toshiba-laptop te herstellen via de fabrieks

Views:
 
     
 

Presentation Description

Wat zijn de stappen om de Toshiba-laptop te herstellen via de fabrieks

Comments

Presentation Transcript

Wat zijn de stappen om de Toshiba-laptop te herstellen via de fabrieksinstellingen:

Wat zijn de stappen om de Toshiba-laptop te herstellen via de fabrieksinstellingen

Slide 3:

Een paar virussen kunnen uw laptop beschadigen, waardoor u uw Toshiba-laptop kunt herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dit merk ondersteunt het element van herstel-CD's niet. Het opnieuw instellen van uw apparaat naar fabrieksinstellingen op de pc van Toshiba is een grondig proces dat verschilt van laptops van verschillende producenten.

Slide 4:

Elk apparaat hoort bij een verborgen partitie die ergens op een harde schijf is bedekt en die een aantal winstgevende informatie bevat, zoals het besturingssysteem van de pc en stuurprogramma's. Beide zijn belangrijk om een Toshiba-apparaat naar de fabrieksinstellingen te resetten en te herstellen. Volg op deze manier de stappen die door Toshiba technische ondersteuning zijn gegeven om uw machine te herstellen.

Slide 5:

Herstel partitie methode Het herstellen van uw laptop naar de fabrieksinstellingen zal ervoor zorgen dat al uw informatie van de harde schijf wordt verwijderd, dus u kunt een back-up maken van alle belangrijke informatie om deze voor ongeluk te behoeden.  

Slide 6:

U moet controleren of uw apparaat is gekoppeld aan een consistente stroomvoorziening en voorkom dat deze wordt ingeschakeld en uitgeschakeld tijdens deze procedure.

Slide 7:

In het begin moet u de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt houden om uw apparaat uit te schakelen. Houd daarna de " 0 " -toets ingedrukt en druk intussen een keer op de aan / uit-knop om de laptop aan te zetten.

Slide 8:

Op het moment dat deze laptop een piepgeluid maakt, laat u de toets 0 los. Hierna verschijnt een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd om uw systeemherstel te bevestigen.

Slide 9:

Klik vervolgens op " Ja " en ga verder om verder te gaan. Momenteel verschijnt er een alternatief voor "Herstel van standaard fabriekssoftware", je moet een optie kiezen en daarna " Volgende " selecteren.

Slide 10:

In het volgende scherm zult u een " Herstel naar out-of-box-status " -alternatief ontdekken, erop klikken en daarna opnieuw " Volgende " selecteren om een herstelprocedure te starten.

Slide 11:

Als dit probleem niet wordt opgelost door de gids met de genoemde punten te volgen, moet u de toshiba support nederland telefoonnummer voor snelle hulp. Experts nemen uw scherm op hun bureaublad via externe toegang om uw probleem onmiddellijk op te lossen                          Bron

Slide 12:

Toshiba-ondersteuning Nederland biedt de beste ondersteuning voor Toshiba pc. Als u een probleem hebt met uw pc, kunt u contact met ons opnemen door ons hulplijnnummer te bellen +31-202253603.

authorStream Live Help