Name That Nerd

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Name That Nerd Game

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

1. This nerd has an IQ of 160, received his Master’s in Chemical Engineering, received a scholarship to MIT, and along with English, speaks French, Swedish , German & Italian . A. Dustin Diamond B. Alfonso Ribeiro C. Dolph Lundgren D. Tina Fey

PowerPoint Presentation:

ANSWER: C (DOLPH LUNDGREN)

PowerPoint Presentation:

2. He is everyone’s friend on MySpace. A. Spock B. Mark Cuban C. Justin Timberlake D. Tom Anderson

PowerPoint Presentation:

ANSWER: D (TOM ANDERSON)

PowerPoint Presentation:

3. Try describing this man in 140 characters or less. A. Will Ferrell B. Jack Dorsey C. Rowan Atkinson D. William Shatner

PowerPoint Presentation:

ANSWER: B (JACK DORSEY)

PowerPoint Presentation:

4. “ Bueller … Bueller … Bueller .” A. Ben Stein B. Donald Trump C. Adam Savage D. Jamie Hyneman

PowerPoint Presentation:

ANSWER: A (BEN STEIN)

PowerPoint Presentation:

5. He rolls in on a Segway in “White and Nerdy”. A. Lance Bass B. Vanilla Ice C. Weird Al Yankovic D. MC Hammer

PowerPoint Presentation:

ANSWER: C (WEIRD AL)

PowerPoint Presentation:

6 . He makes $250 per second. That is over 20 million dollars a day and 7.8 billion dollars a year. A. Mark Zuckerberg (Facebook) B. Bill Gates (Microsoft) C. Jimmy Wales (Wikipedia) D. Steve Chen (YouTube)

PowerPoint Presentation:

ANSWER: B (BILL GATES)

PowerPoint Presentation:

7. He was rejected from joining the US Air Force because he had too many speeding tickets. A. Leonard Nimoy B. Steven Spielberg C. Drew Carey D. George Lucas

PowerPoint Presentation:

ANSWER: D (GEORGE LUCAS)

PowerPoint Presentation:

8. “Did I do that?” A. Steve Urkel B. Hikaru Sulu C. Topanga Lawrence D. Kimmy Gibler

PowerPoint Presentation:

ANSWER: A (JALEEL WHITE- URKEL)

PowerPoint Presentation:

9. This nerd has “mad bow hunting skills”. A. Jaleel White B. Pedro Sanchez C. Screech Powers D. Napoleon Dynamite

PowerPoint Presentation:

ANSWER: D (NAPOLEON DYNAMITE)

PowerPoint Presentation:

10. This nerd could not save his Uncle Ben. A. Bruce Banner B. Reed Richards C. Peter Parker D. Steve Rogers

PowerPoint Presentation:

ANSWER: C (PETER PARKER)

PowerPoint Presentation:

TIE-BREAKER! In what year was Star Wars released?

PowerPoint Presentation:

ANSWER: 1977

authorStream Live Help