Η δική μας ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΑ Σερρών

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Η δική μας ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΑ Σερρών

Comments

Presentation Transcript

Παρουσίαση του PowerPoint:

Η δική μας ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ Σερρών ΘΕΜΑ:ΤΟ ΣΚΑΚΙ Υπεύθυνη : Τσελεπή Σοφία ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ «ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»

Παρουσίαση του PowerPoint:

Χάρη στην ΕΡΤ και στην πρωτότυπη δράση της με τίτλο «Κάνε την εκπομπή σου», που ανοίγει τις πόρτες της ελληνικής δημόσιας ραδιοφωνίας στην κοινωνία, οι μαθητές και μαθήτριες που παρακολουθούν τους σκακιστικούς ομίλους με τίτλο «Σκακιστικά ταξίδια» επισκέφθηκαν την ΕΡΤ Σερρών για να σας παρουσιάσουν τη δουλειά που γίνεται στο Πειραματικό σε σχέση με το σκάκι και να μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Τα παιδιά με τη δική τους χαρούμενη φωνή, τον δικό τους παιδικό λόγο, έδωσαν πληροφορίες για τη λειτουργία των ομίλων και το σκάκι γενικά ως παιχνίδι και πνευματικό άθλημα, αλλά και ως γνωστικό εργαλείο μάθησης. Παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους, προσωπικές πνευματικές δημιουργίες τους και μετέδωσαν την αγάπη τους για το σκάκι.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, διάβασαν μαθηματικά προβλήματα και κείμενα γραπτού λόγου που σκέφτηκαν και έγραψαν τα ίδια, μίλησαν για τις διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς και πολλά άλλα! Τρέχω να ακούσω την εκπομπή!!

Παρουσίαση του PowerPoint:

Περνάμε τέεεελεια !! Είναι συναρπαστικά!! Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η επίσκεψη!

authorStream Live Help