Care sunt cele mai potrivite saltele pentru pensiuni si hoteluri?

Views:
 
     
 

Presentation Description

Un hotel de 5 stele nu are doar angajati prietenosi care zambesc intotdeauna clientilor cand ii vad, curatenie luna si mancare buna. Hotelurile si pensiunile de renume le ofera clientilor cele mai linistite nopti. Indiferent daca clientii dvs. sunt in vacanta sau au venit in interes de afaceri, fiecare dintre ei trebuie sa fie odihnit dupa o noapte petrecuta la hotel. Iar in acest sens alegerea unui tip de saltele hoteliere de calitate este esentiala.

Comments

Presentation Transcript

Despre cele mai potrivite saltele pentru hoteluri si pensiuni:

Despre cele mai potrivite saltele pentru hoteluri si pensiuni

PowerPoint Presentation:

In cazul hotelului, investitia in saltele profesionale pentru pat este una pe termen mediu si una care influenteaza satisfactia clientilor. Din acest motiv este foarte important de luat in considerare urmatoarele caracteritici ale saltelelor cumparate !

PowerPoint Presentation:

Saltele durabile Saltelele cele mai durabile in momentul de fata sunt asa-numitele saltele latex, desi acestea sunt destul de costisitoare, deci probabil nu sunt cele mai potrivite pentru a fi cumparate in cantitate mare pentru hoteluri sau pensiuni. Pe de alta parte tipurile de saltele de arcuri sunt de obicei cele mai ieftine, insa acestea se pot uza mai devreme, datorita unei folosinte neadecvate (sarituri pe pat etc.). O varianta de mijloc ar fi saltelele de spuma/burete, care sunt relativ durabile, iar costul acestora este unul adecvat pentru hoteluri sau pensiuni.

PowerPoint Presentation:

D e obicei clientii hotelurilor au preferinte variate in ceea ce priveste o saltea confortabila , au o greutate diferita si o pozitie de somn diferita. Astfel , t rebuie luat in considerare ca salteaua sa nu fie nici prea moale dar nici sa nu fie prea dura , saltelele din burete fiind o optiune potrivita, deoarece saltelele din burete pot fi si de duritate medie. Pe langa cele din burete, saltelele pocket spring care au un strat de spuma pot fi o varianta potrivita, care ofera sprijinul specific saltelelor cu arcuri, impreuna cu moliciunea saltelelor din spuma. Aditional, ceea ce ar trebui luat in considerare este faptul ca unii dintre clientii dvs. pot avea si alergie la praf sau la diferite materiale . Saltele potrivite pentru tot feluri de persoane

PowerPoint Presentation:

Saltele de calitate la un pret bun Pe de o parte orice hotel este o afacere care la sfarsitul zilei trebuie sa faca profit. Insa pe de alta parte, saltelele ieftine nu sunt de obicei la fel de durabile sau confortabile ca cele calitative care au un pret mai mare. Optarea pentru un model de saltele ieftine poate afecta profitabilitatea afacerii pe termen lung, pe de o parte fiindca va trebui sa schimbati saltelele mai des, iar pe de alta parte clientii nu vor fi indeajuns de satisfacuti sa se intoarca sau sa va recomande cunostintelor.

PowerPoint Presentation:

Saltele cu husa inclusa De obicei oamenii nu au foarte multa grija cu salteaua din hotel, din acest motiv este important ca aceasta sa fie protejata cu o husa de lichide si alte posibile pete. Aditional, o husa este mult mai usor de curatat decat salteaua propriu-zisa.

PowerPoint Presentation:

Pe langa caracteristicile saltelelor achizitionate, este important sa tineti cont si de faptul ca magazinul de saltele de unde vreti sa cumparati saltelele, sa aiba toate marimile de care aveti nevoie. Siesta Bedding de exemplu are o gama larga de marimi de saltele. In plus, este important sa aveti parte si de livrare la sediu/domiciliu, fiindca va fi putin cam dificil sa transportati dvs. un numar mare de saltele, iar noi oferim si aceasta posibilitate.

PowerPoint Presentation:

Poze: www.siestabedding.com si www.freedigitalphotos.net Cautati saltele pentru hoteluri ? Le gasiti pe cele mai bune aici : http://www.siestabedding.com/ro/5-saltele

authorStream Live Help