Obiceiuri pentru un somn de infrumusetare

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Fiecare corp are ritmul sau de imbatranire ca rezultat al interactiunii intre factorii externi (ore prelungite de munca, lipsa de odihna, o perna de dormit necorespunzatoare, saltele pentru pat incomode, etc.) si factorii genetici mosteniti. In ceea ce priveste „tineretea fara batranete si viata fara de moarte”, somnul are un rol important. Afla cum sa ai parte de un adevarat somn de infrumusetare.

Comments

Presentation Transcript

Somnul de frumusete:

Somnul de frumusete

PowerPoint Presentation:

Siesta Bedding, unul din producatorii de top de saltele din Romania, va recomanda urmatorul program format din 5 pasi simpli pentru a va bucura de somnul de infrumusetare . O persoana care nu se odihneste suficient va avea pielea lipsita de stralucirea si prospetimea naturala unei pieli ce a avut suficient timp pentru a isi duce la capat procesul de revigorare. De asemenea, privarea de somn afecteaza functionarea normala a metabolismului in sensul in care organismului nu i se ofera sansa sa produca „hormoni i de noapte” absolut vitali pentru sanatatea si frumusetea noastra.

PowerPoint Presentation:

1. Creati-va un ritual pozitiv pe care sa il duceti la capat de fiecare data inainte de culcare. Spre exemplu, incercati un exercitiu simplu de vizualizare, concentrandu-va pe imaginea unui spatiu in care v-ati simtit fericit/a ultima data si ramaneti centrati pe ea in timp ce simtiti cum va fura somnul.

PowerPoint Presentation:

2. Incercati sa faceti din somnul zilnic un obicei cu ore fixe de trezire si culcare.

PowerPoint Presentation:

3. Alegeti cearceafuri albe pentru somn . Albul va crea senzatia de imaterialitate si spatialitate favorizand intrarea in starea de somn.

PowerPoint Presentation:

4. Daca salteaua pe care o folositi sau perna dumneavoastra sunt inconfortabile acum este timpul sa le schimbati. Astazi este mai simplu ca oricand pentru ca veti gasi saltele on line cu livrare in cateva zile sau in regim de urgenta daca este nevoie.

PowerPoint Presentation:

5. Incepeti a doua zi cu un zambet – face miracole pentru buna-dispozitie.

PowerPoint Presentation:

Poze: www.siestabedding.com si www.freedigitalphotos.net Mai multe despre somnul de infrumusetare puteti citi aici : www.siestabedding.com/blog/post/despre-somnul-de-infrumusetare-si-nu-numai

authorStream Live Help