Solutioneaza problemele de somn in cuplu in cativa pasi simpli

Views:
 
     
 

Presentation Description

Sforaitul, foitul in somn, orele diferite de somn si trezitul noapte pot cauza probleme de somn in viata unui cuplu. Afla cum sa le eviti si sa le rezolvi cu ajutorul lui Siesta Bedding!

Comments

Presentation Transcript

Calibri:

Sfaturi pentru remedierea problemelor de somn in cuplu

Bell MT:

F iecare cuplu isi petrece un sfert din timpul impreuna dormind (sau in acest caz incercand sa doarma) . Cercetarile Fundatiei Nationale a Somnului din Statele Unite indica faptul ca satisfactia in cuplu este strans legata de somn. Atunci cand unul dintre parteneri are obiceiuri de somn neplacute, anumite cupluri apeleaza la vechea metoda de a dormi in doua paturi separate, cel mai probabil in doua camera separate. Producatorul de saltele, Siesta Bedding, insa va recomanda ca sa nu optati pentru aceasta masura inainte de a fi incercat urmatoarele sfaturi.

Wingdings:

Sforaitul Sforaitul este principala cauza pentru care cuplurile aleg sa doarma separat, iar daca persoana iubita are acest simptom este crucial sa apelati la sfatul medicului pentru a scoate la iveala cauza acestuia. In orice caz este important ca amandoi sa fiti constienti ca rezolvarea acestei probleme necesita schimbari esentiale in stilul de viata.

Times New Roman:

Sfaturi pentru persoana care sforaie: Evitarea consumului de alcool si a sedativelor inainte de culcare R enuntarea la fumat S caderea in greutate T ratarea alergiilor si racelii D orm itul pe o parte, in loc de doarm itul pe spate Folosirea a unui plasture pentru nas Sfaturi pentru tine: Cumpararea a d opuri antifon Cumpararea unui umidificator pentru dormitor

Office Theme:

Sfaturi pentru amandoi: Cumpararea unei saltele memory, saltele latex sau saltele cu arcuri impachetate individual , care reduc socul Folosirea a doua pilote , daca unul de obicei acapareaza pilota Doua pilote, una mai groasa iar cealalta mai subtire, daca unuia ii este cald si celalalt este mai friguros Foitul in somn Foitul in somn al persoanei iubite este un aspect neplacut, in special daca te trezeste in mijlocul noptii si ai probleme sa adormi la loc.

Sfaturi pentru remedierea problemelor de somn in cuplu:

Sfaturi pentru amandoi: Fara televizor sau calculator in dormitor Cumpararea unei salte le memory foam, una cu arcuri impachetate individual sau o salte a latex , daca miscarea celuilalt este deranjatoare Diferite ore de somn Daca persoana iubita se culca mai tarziu decat tine si tu nu poti adormi din cauza activitatilor pe care le desfasoara inainte sa se culce, incearca sa aplici urmatoarele sfaturi.

PowerPoint Presentation:

Sfaturi pentru persoana care se culca/trezeste mai tarziu F olosi rea casti lor daca vizioneaza filme in timpul noptii L ampa special conceputa pentru citit , daca citeste in timpul noptii Sfaturi pentru persoana care se adoarme/se trezeste mai devreme Folosirea a mas tii de somn/hus ei pentru ochi Cumpararea unei alarme care are optiunea sa vibreze in loc sa sune

PowerPoint Presentation:

Trezitul noaptea Se trezeste noaptea si te trezeste si pe tine . In acest caz este important de luat in considerare de ce face acest lucru. Daca se scoala pentru ca are nevoie sa se duca la toaleta, atunci nu ar trebui sa bea lichide inainte de culcare sau sa foloseasca toaleta chiar inainte de culcare. Daca motivul trezirii este faptul ca ii este sete atunci un pahar cu apa pe noptiera ar trebui sa solutioneze problema.

PowerPoint Presentation:

Oricare dintre problemele enumerate mai sus le aveti si voi, un lucru este sigur: pentru a le solutiona trebuie sa vorbiti despre acest lucru (da, comunicarea este importanta si in acest caz), sa elaborati un plan si nu in ultimul rand sa nu va dati batuti. Va dorim un somn cat mai linistit amandurora!

PowerPoint Presentation:

Poze: www.siestabedding.com si www.freedigitalphotos.net www.siestabedding.com/ro/5-saltele

authorStream Live Help