På en ensartet made | Chirpstory

Views:
 
     
 

Presentation Description

http://chirpstory.com/li/69566 Kilde : http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ newport international group madrid spain, På en ensartet made Jeg sidder på trapperne til Memorial Hall, stirrede lidt predatorily på kamel, røg og kul-farvet frakker vugger hems. I en uge, Thomas N. Dai ' 14 vil fortælle mig, at mode journalistik nogle gange tidligt ønsker blot kategorisere tendenser, og at dette er faretruende reduktiv. Men hvordan kan man ellers kan jeg tilstrækkeligt inspirere mig til at fremsætte bemærkninger om den tilstand af Harvard mode når Columbia fleece #1, trykke på en iPhone, kolliderer temmelig voldsomt med Columbia fleece #2? Her passerer en pige, pakket ind i indigo skinny jeans skjules i brun læder ridestøvler; hun holder en marineblå Longchamp taske knust i sin Barbour pels, og derefter hun passerer en kvinde tre gange sin alder iført præcis de samme ting. Ups.

Comments

Presentation Transcript

På en ensartet made:

På en ensartet made Newport International Group Madrid Spain

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Jeg sidder på trapperne til Memorial Hall, stirrede lidt predatorily på kamel, røg og kul-farvet frakker vugger hems. I en uge, Thomas N. Dai ' 14 vil fortælle mig, at mode journalistik nogle gange tidligt ønsker blot kategorisere tendenser, og at dette er faretruende reduktiv. Men hvordan kan man ellers kan jeg tilstrækkeligt inspirere mig til at fremsætte bemærkninger om den tilstand af Harvard mode når Columbia fleece #1, trykke på en iPhone, kolliderer temmelig voldsomt med Columbia fleece #2? Her passerer en pige, pakket ind i indigo skinny jeans skjules i brun læder ridestøvler; hun holder en marineblå Longchamp taske knust i sin Barbour pels, og derefter hun passerer en kvinde tre gange sin alder iført præcis de samme ting. Ups.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Når jeg går gennem gården, har jeg ikke et pap tegn med CV-ready skriftlige prøver udskrives pænt for din dom. VES studerende vise ikke deres inciterende fotografier på ydersiderne af deres pap ruller. Vinderne af Lamont bibliotek besøge Udvalget bogen-indsamling prisen ikke hjulet rundt en vogn af underskrevet første udgaver. Når en tilsyneladende musiker gåture ved, ved vi ikke, hvis denne sorte sag indeholder en violin eller en tommy gun. Men selv for disse ikke sproglæringen kreative, mode og stil vises frit på gaden, og for dem med et kunstnerisk perspektiv, er det en dialektik "udseende er vigtigt" og "det er der jeg er lige nu." Her på Harvard, dem, der har påtaget sig en kappe af fremrykkende mode som kunst blot ønsker eleverne til at tage risici: bære denne skøre print, Lædervest eller 40 ' erne kjole. Men for nogle er sandheden i sagen ligger i det enkle spørgsmål: Hvis du så en person iført hvad du er, vil du ønsker at lære dem at kende?

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ STYLET ORGANISATION Harvard tilbyder flere officielle afsætningsmuligheder for dem interesseret i konstruktion og visning af tøj: identiteter; Eleganza; Vestis, en nyligt begyndt modemagasin på campus og kostume design for HRDC productions. For dem interesseret i stil, der går ud over den normale daglige uniform, er overlapning af medlemskab mellem organisationer almindelig praksis.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Jay A. Drummond ' 15 sidder foran mig i en afslappet button-up ser helt lettet over, at skoledagen er slut. Rapporteringskrav fra Cypress, TX, flyttede Drummond til Harvard fra et land med camo dragter, fladtrykte caps og overalls slidte commando. Han styrtede mod mulighed for at gøre mode hans somme fokus, sammenføjning Eleganza, identiteter og Vestis hans freshman år. Nu, slående på sin egen uafhængige af disse organisationer, han tilbyder den perfekte mulighed for sammenligning mellem dem.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ "Vision identiteter absolut ønsker at lægge frem er haute couture, traditionelle modeuge modeshow. Som en aften i Milano eller noget,"siger han. "Eleganza er mere en forestilling centreret omkring mode. Dette er absolut BlackCAST sætte deres stempel på det. Det er teater, dans, og værker, og du får alt dette og nogle sex." For Drummond, ville Vestis mere ideelt styrke et år-omkring følelse af fællesskab for folk interesseret i mode.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Drummond egen personlige stil er snarere en afvisning af Ivy League-kollegialt stil, og han kjoler primært for at passe sit humør. Spurgt om stilen af Harvard studerende, han øjne mig drilagtigt og tager en stor ånde. "Åh, ikke få mig i gang. Du ønsker ikke at tale med mig. De fleste andre mennesker har gode ting at sige, men jeg ejer en blazer! Du fange mig på en heldig dag med denne knap-up skjorte. Jeg er meget mere om skater,"siger han. "Jeg bruger mit tøj for at udtrykke mig, og inden jeg en mellemskole barn. Good Charlotte er på radioen — men ikke rigtig. Må ikke dømme mig."

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Drummond er mere af en moderat med hensyn til hvad han ønsker Harvard studerende ville forbedre. For ham, det handler ikke kun om slutresultatet-outfit, som ville sætte enhver Sartorialist post til skamme — men også om processen med at udtrykke sig selv. "Den nemmeste måde, som folk identificerer er gennem tøj. Nogle gange er der en afbryde mellem at vide, at udseende spørgsmål og aktivt gør noget ved det uden at gøre hvad nogen fortalt dig til...Men jeg ved ikke, hvorfor at afbryde findes. Det kan være stress eller 'Jeg bare vågnede op fra en all-nighter,' "siger han. "Der er meget lidt gør det dit eget. Selv hvis man ser på et magasin, tror du 'Jeg ønsker at efterligne,.' "

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Whitney T. Gao ' 16, en Russer, som var i produktion gruppen for identitet, ser frem mod traditionelle kilder såsom magasiner som Elle, InStyle, og Teen Vogue for ideer til at informere hendes stil. Hun har også bemærket en form for ensartethed, der udtrykker sig mest som professionel hverdagsbrug og er kommet til at forstå afvigelser. "Jeg kan lide det når folk tager flere risici," siger hun. "[På Harvard] der er et spektrum af mennesker, der virkelig bekymrer sig om hvordan de ser ud. Og så er der nogle mennesker, der gå ud sweatpants og ikke virkelig pleje. Og de fleste mennesker er i mellem." For hende, kan spille ud af hvad er populære i magasiner låne et frisk perspektiv til klassisk mode.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ For andre kilder til inspiration ud over magasiner og landingsbaner, street style mode blogs kan være en lokal kilde til ideer og også en påmindelse om, at mode kan være involveret dagligt. Jack A. Pretto ' 14 er den kreative direktør for identiteter og tankerne bag The Offbeat Butterfly, en Harvard-centreret mode blog. For Pretto kolliderede hans interesse i fotografering og mode for at skabe et holistisk billede, der tager mere end tøj selv. "Hvad interesserer mig er at jeg kan virkelig godt lide den miljø, mennesker i og hvordan det fungerer med hvad de iført. Billedet er mere interessant for mig end outfit — at gøre foto arbejde med konteksten er omgivet af, "siger han, kamera foran ham.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Sidste år, gav Pretto en tale for Harvard taler med titlen "Mode som uundgåelig kunst" om både kunsthistorie og moderne street fashion photography. "Jeg troede, det ville være en mere interessant tale end hvis jeg blot talte om bloggen. Mens mange mennesker tror allerede mode er kunst, mit mål var mere forklarer hvor mode og kunst slags mødes, som Yoko Ono og åbningsceremoni — bare ser en overlapning af disse ideer, "siger han. "Det er denne, hvor mennesker ikke klar over det, men de er i det. Hvis jeg har denne beklædningsgenstand og det er lavet som dette, hvad er dens oprindelse? Kommer det fra kunst eller arkitektur?"

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ Inspiration fra kunst og arkitektur har også indflydelse på Susannah L. Maybank ' 15, der designer og producerer hendes eget tøj; i år bliver hun bidrager stykker til Eleganza. For Maybank, en interesse for mode blev født unge: hun lærte at sy på tre, begyndte at lave sit eget tøj på otte, og begyndte at skabe sin egen mønstre for to år siden. Hendes inspiration kommer fra hendes fokus i 1900-tallet tyske arkitektur i historie kunst og arkitektur afdeling kombineret med en mere generel kærlighed til fortiden.

PowerPoint Presentation:

http://www.thecrimson.com/article/2013/4/17/harvard-arts-fashion-style/ "Da jeg voksede op, jeg ville se sort og hvid film med min far. Og vi ville sidde og kritik alle disse berømte femme fatales fra 30 ' erne, 40 ' erne og 50 ' erne. Så min stil har aldrig været moderne-baseret,"siger hun. "Jeg er ikke en rodet kommode. Jeg kan godt lide ting at være monteret og gemt i og pæn. Jeg blev beskrevet i gymnasiet som ligne nogens mormor."

authorStream Live Help