Hoe het wachtwoord van het G Suite-account opnieuw instellen

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Hoe het wachtwoord van het G Suite-account opnieuw instellen?

Slide2:

Als u denkt aan software waarmee u overal ter wereld met uw team kunt samenwerken, doet G Suite dat met gemak. Hiermee kun je tegelijkertijd aan hetzelfde bestand werken en de wijzigingen zien die door je collega's zijn aangebracht, je hele werkbestand opslaan op een enkele, veilige schijf met onbeperkte cloudopslag, een HD-videovergadering hosten vanaf elke locatie met behulp van je computer, telefoon of tablet.

Slide3:

G Suite integreert Gmail, Hangout, Agenda en Google+ voor communicatie ; Google Drive voor opslag ; Documenten , Spreadsheets, Presentaties , Formulieren en Sites voor samenwerking ; en volgens uw plan, een beheerdersdashboard en Vault voor het beheren van gebruikers en de services.

Slide4:

G Suite voegt bedrijfsfuncties toe, zoals aangepaste e-mailadressen in een domein (@ uwbedrijf.com). Als u deze software gebruikt en uw wachtwoord opnieuw wilt instellen, kunt u dit opnieuw instellen vanuit de Google-beheerdersconsole. Volg alle onderstaande instructies of u kunt  G Suite Support  bezoeken voor elke vraag met betrekking tot de service. 

Slide5:

• Meld u aan bij uw Google-beheerdersconsole met het e-mailadres en wachtwoord van uw beheerder. • Klik op gebruikers. • Klik op de drie verticale stippen die overeenkomen met de gebruiker en klik vervolgens op Wachtwoord opnieuw instellen. • Typ en bevestig het nieuwe wachtwoord in het volgende venster of kies Automatisch wachtwoord genereren.

Slide6:

• U kunt het vakje inschakelen waarbij de gebruiker het wachtwoord moet wijzigen wanneer hij zich de volgende keer aanmeldt. Deze optie is uitgeschakeld als de optie URL-wachtwoord wijzigen is geselecteerd in de SSO-beveiligingsinstellingen van uw beheerdersconsole of als u SSO gebruikt met een derde partij identiteit provider. • Klik op Reset om de wijzigingen op te slaan. • Stuur de gebruiker nu zijn nieuwe wachtwoord.

Slide7:

Deze stappen zijn vereenvoudigd, zodat u niet voor problemen staat. Hoewel u ook kunt praten met een klantendirecteur op het  nummer van de G Suite-hulplijn , als u twijfel wilt wegnemen met betrekking tot een G Suite-service.

Slide8:

Neem contact met ons op via +32 25885504 Dank je SOURCE

authorStream Live Help