To ud af tre DIY pensioner er overladt til at mislykkes, Bradley rappo

Views:
 
     
 

Presentation Description

Self investeret personlige pensioner (Sipps) har blevet kaldt Self ‘Ignoreres’ personlige pensioner ved Investec rigdom & investeringer, efter deres nye forskning viste, at mindre end en ud af tre investorer føler, at de har ekspertise til at administrere dem ordentligt. Betydeligt antal investorer undlader at maksimere potentialet i deres Sipps med kun 37pc af folket sagde de havde nok tid til at afsætte dem. Idéen om administration af éns egne pension kan være oprindeligt tiltrækkende, men i virkeligheden finde mange mennesker efterfølgende de ikke har tid eller viden, der kræves til at opnå maksimalt afkast af deres investeringer. Som følge heraf betaler mange ekstra afgifter for fleksibiliteten i en Sipp, som de ikke bruger derefter. Chris Aitken, talsmand for Investec rigdom & investeringer, sagde: “styre en Sipp korrekt kræver tid, ekspertise og en stærk forståelse af markedsrisici og passende angive tildeling. Desværre for mange mennesker dette er blot alt for vanskeligt. Vi vil råde nogen hvem er berørte om at have en ‘Self-Ignored personlige Pension» at tage professionel rådgivning.”

Comments

Presentation Transcript

BRADLEY ASSOCIATES:

BRADLEY ASSOCIATES Current Headlines

To ud af tre DIY pensioner er overladt til at mislykkes, Bradley rapport:

To ud af tre DIY pensioner er overladt til at mislykkes , Bradley rapport Self investeret personlige pensioner ( Sipps ) har blevet kaldt Self ‘ Ignoreres ’ personlige pensioner ved Investec rigdom & investeringer , efter deres nye forskning viste , at mindre end en ud af tre investorer føler , at de har ekspertise til at administrere dem ordentligt . Betydeligt antal investorer undlader at maksimere potentialet i deres Sipps med kun 37pc af folket sagde de havde nok tid til at afsætte dem . Idéen om administration af éns egne pension kan være oprindeligt tiltrækkende , men i virkeligheden finde

PowerPoint Presentation:

mange mennesker efterfølgende de ikke har tid eller viden , der kræves til at opnå maksimalt afkast af deres investeringer . Som følge heraf betaler mange ekstra afgifter for fleksibiliteten i en Sipp , som de ikke bruger derefter . Chris Aitken , talsmand for Investec rigdom & investeringer , sagde : “ styre en Sipp korrekt kræver tid , ekspertise og en stærk forståelse af markedsrisici og passende angive tildeling . Desværre for mange mennesker dette er blot alt for vanskeligt . Vi vil råde nogen hvem er berørte om at have en ‘Self-Ignored personlige Pension» at tage professionel rådgivning .”

PowerPoint Presentation:

Undersøgelsen viste , at lige under halvdelen (45pc) af dem selvadministrerende deres Sipps faktisk fuldt ud forstår de oplader strukturer fra deres udbydere ., mens 15pc af dem , der aktuelt administreres deres egne Sipp sagde de var sandsynligt at udnævne en investering professional til at gøre dette inden for de næste 12 måneder . Hr. Aitken sagde : “ dette er en dårlig afspejling af nogle Sipp udbydere og det er også en opfordring til handling for investorer til bedre forstå , hvad de betaler for, og eller ej deres aktuelle planlægge repræsenterer god værdi og er det rigtige produkt for dem . Mange Self ‘Ignored’ personlige Pension indehavere sandsynligvis ikke forstår fuldt ud den fleksibilitet og magt , som kan give en Sipp .”

PowerPoint Presentation:

Alternativ og mindre bekostelige valg til Sipps omfatte virksomhedspensionsordninger og billigere interessenternes eller personlige pensionsordninger , som begge ikke kræver investorer til at overvåge bedrifter så ofte . Pension eksperter sagde nogen gemmer for pensionering bør først og fremmest maksimere arbejdspladsen pensionsordninger , især hvis deres arbejdsgiver også indbetalt til planen . Selvom Sipps tilbyder større fleksibilitet , mange personlige pensioner nu tilbyde en bred vifte af midler , undertiden på en brøkdel af omkostninger ved en “ fuld-Sipp ” som også giver mulighed for investorer holde ejendom , direkte kapitalandele , investering har tillid og børshandlet midler .

authorStream Live Help