HOE SERIËLE SLEUTEL VAN AVAST ANTIVIRUS 2017 TE

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Avast is een van de betrouwbare beveiligingsprogramma's en heeft meer dan 230 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het biedt anti-spyware, browserbescherming en netwerkscan met vrije ruimte van 2 GB.

Comments

Presentation Transcript

HOE SERIËLE SLEUTEL VAN AVAST ANTIVIRUS 2017 TE ACTIVEREN?:

HOE SERIËLE SLEUTEL VAN AVAST ANTIVIRUS 2017 TE ACTIVEREN?

Slide 2:

Avast is een van de betrouwbare beveiligingsprogramma's en heeft meer dan 230 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het biedt anti-spyware , browserbescherming en netwerkscan met vrije ruimte van 2 GB. Het is in staat om uw apparaten te beveiligen tegen oplichters en cybercriminelen, enzovoort.

Slide 3:

Vandaag zijn we hier om u een gedetailleerde beschrijving te geven van hoe u de Avast-licentiesleutel voor een jaar kunt activeren. Als u vragen heeft, kunt u een expert spreken bij het Avast-ondersteuning Belgie team.

Systeem vereisten::

Systeem vereisten : Besturingssysteem : Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP en Windows Vista . RAM: 128 MB . Ruimte op de harde schijf: 500 MB gratis . Minimale processor: Intel Pentium 4.

Slide 5:

Nadat u uw registratiegegevens hebt verzonden, wordt de licentiesleutel naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd en hoeft u alleen maar de gegeven instructies te volgen.

Te volgen stappen::

Te volgen stappen : Als u uw pc al hebt ingeschakeld, zorg er dan voor dat uw pc is verbonden met internet . Ga nu naar het Avast-pictogram en dubbelklik erop en klik daar op "Instellingen" (rechterbovenhoek ). Vervolgens moet u klikken op "Registratie", u kunt daar ook komen door met de rechtermuisknop te klikken op het systray-pictogram van Avast en op "Registratie-informatie" te klikken.

Slide 7:

Zodra u daar bent, moet u klikken op "Offline registratie" (beschikbaar onder de registratiedatum ). Vervolgens moet u klikken op "Licentiesleutel invoegen" en de licentiesleutel invoeren (Voorbeeld: C47315810H1200A0119-HUM6UUV9) en bevestigen door te klikken op "OK ". Zodra u dit doet, kunt u uw beveiligingssleutel één jaar gebruiken en kunt u uw registratiegegevens bekijken in het "Registratiegebied".

Hoe seriële sleutel voor gekochte licentie te activeren?:

Hoe seriële sleutel voor gekochte licentie te activeren? Als u een gebruiker bent van een van de premiumproducten van Avast (Pro, Internet Security en Premier) en een licentiesleutel nodig heeft, hoeft u alleen de informatie op de officiële website van Avast in te vullen . Houd er rekening mee dat u uw e-mailadres dat u tijdens het afrekenen hebt gebruikt, moet invoeren.

Slide 9:

Volg gewoon deze bovenstaande stappen en u kunt de seriële sleutel van Avast antivirus 2017 activeren. Als u hulp nodig hebt, kunt u bellen naar het Avast Antivirus technische ondersteuning nummer .

Contact Us:

Contact Us Avast Antivirus technische ondersteuning nummer. source Thank You

authorStream Live Help