... en dat alles vergeelt nog eer het vergaat...

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

tentoonstelling in de hallen van het stadhuis damme van 2 tot 17 juni 2012 - dagelijks vrij toegankelijk van 14 tot 18 uur

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

... en dat alles vergeelt nog eer het vergaat ... (paul vanderschaeghe) fotografie robert vollekindt

PowerPoint Presentation:

‘ en dat alles vergeelt nog eer het vergaat’ Met versregels uit de bundel ‘een merel met gespleten bek’ van Paul Vanderschaeghe als leidmotief. De in lagen opgebouwde foto’s bieden diverse zichten, doorzichten, willen inzichten aanreiken. Of hoe het verstilde leven verweert tot kerkhofporselein. Reflecties weemoed bevlekken barsten tijd.

PowerPoint Presentation:

Groot formaat foto’s uit deze reeks (niet opgenomen in deze presentatie) worden op canvas gepresenteerd in de hallen van het stadhuis Damme van 2 tot 17 juni 2012. De tentoonstelling is dagelijks vrij toegankelijk van 14 tot 18 uur.

PowerPoint Presentation:

enkele creaties johann vanderschaeghe

PowerPoint Presentation:

Johann Vanderschaeghe presenteert metalen sculpturen, assemblages met papier als drager voor diverse papiervreemde materialen en naar model in klei geboetseerde koppen. Uitgangspunt voor sculpturen en assemblages ligt in het objet trouvé, het objet jeté. De geboetseerde koppen zijn karaktervolle portretten. De creaties van Johann Vandersch a eghe getuigen van een eigen poëtische zeggingskracht.

authorStream Live Help