къща за гости рибарица

Views:
 
     
 

Presentation Description

Презентация представящя предимстава на къщите за гости St. Michael

Comments

Presentation Transcript

Семейна почивка в с.Рибарица:

Семейна почивка в с.Рибарица Добри семейни спомени от природата

Атмосфера в Рибарица:

Атмосфера в Рибарица Бележити персони летуват в Рибарица. Рибарица е симпатично курортно селище по ред причини. Присъствието на много бележитости предлага възможност екскурзиантите да се запознаят отблизо със старопланинското богатство, да съхранят пленителни спомени от разпускането си и да отпочинат от натовареното ежедневие с спокойствието , хармонията , тишината , уюта са омагьосващи, по такъв начин въздейства всестранната атмосфера в Рибарица.

Архитектурна стойност - Рибарица:

Архитектурна стойност - Рибарица Селото е сред пленителна девствена природа, дъхави поляни, забележително забележителни от архитектурна стойност сгради, фамилни къщи за гости с поддържани шарени градини. Рибарица лежи в Тетевенския балкан, между Предбалакана, където се проточват възвишенията на Васильовската планина,както и Старопланинската верига.

Рибарица – едно великолепно място:

Рибарица – едно великолепно място Рибарица е едно от най-великолепните места в Тетевенската община. Селцето е сгушено в полите на Балкана на 600 м. надморско равнище. Като курортно място местността Рибарица е обявена през 1963 г. Въпреки че в началото селището е било уединено селище за живеене, то днес там кипи силна туристическа дейност при това целогодишно.

Очарователно през всички сезони:

Очарователно през всички сезони Не можем да пропуснем да забележим, че балканското село е еднакво очарователно през всички сезони. През есента и пролетта областта Рибарица е изключително пъстра и живописна. Картината вдъхновява много хора на изкуството художници , поети , артисти и се изменя в муза за хората на изящните науки.

Очарователната природа:

Очарователната природа Много любители на очарователната природа споделят, че дори образите не могат да покажат вълшебството на непорочната приказност на Рибарица през есента и пролетта

Зимно време в Рибарица:

Зимно време в Рибарица А зимно време в Рибарица се вихри бележита зимна приказка, когато дърветата са затрупани с пухкав сняг, където поглед ти стига – виждаш белоснежна чистота.

Автентичен Бит:

Автентичен Бит Навсякъде се обрисува автентичният селски бит, жарката атмосфера, необработената прелест на балкана. Много туристи предпочитат да летуват през жежките летни месеци на планина, а не на море. Нека добавим, че Рибарица се намира на двата предела на река Бели Вит.

Отпуска в Рибарица:

Отпуска в Рибарица Отпуската в местността донася забележителна прохлада и уют. Атрактивните фамилни къщи за гости в Рибарица поднасят една истинска пълна почивка за цялото Ви семейство, но и сами можете да се убедите, когато отседнете хубавото балканско селище за почивка Рибарица.

authorStream Live Help