WAT TE DOEN ALS U MS OUTLOOK OP

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

o Veilige modus sluit alle invoegtoepassingen uit die soms conflicten met Outlook kunnen veroorzaken. Volg de onderstaande stappen om het in de veilige modus te openen-

Comments

Presentation Transcript

WAT TE DOEN ALS U MS OUTLOOK OP UW APPARAAT NIET KUNT OPENEN?:

WAT TE DOEN ALS U MS OUTLOOK OP UW APPARAAT NIET KUNT OPENEN?

Slide2:

Veel mensen komen fouten tegen zoals ' Kan Microsoft Office Outlook niet starten ', ' Kan het Outlook- venster niet openen ', enz . Als u degene bent die Outlook niet op uw apparaat kan starten , raak dan niet in paniek . We raden u aan rechtstreeks verbinding te maken met onze Outlook- klantenservice . We zullen onmiddellijke oplossingen bieden om de problemen probleemloos op te lossen .

Slide3:

Dit probleem komt veel voor bij Outlook- versies 2010, 2013 en 2016. Bekijk de onderst aande instructies om deze fout op te lossen - Schakel alle invoegtoepassingen uit en start Outlook in de veilige modus Veilige modus sluit alle invoegtoepassingen uit die soms conflicten met Outlook kunnen veroorzaken . Volg de onderstaande stappen om het in de veilige modus te openen - Klik op het menu Start en klik op Uitvoeren .

Slide4:

Typ Outlook / Safe in het gegeven veld en druk op Enter of kies OK knop. Selecteer in het dialoogvenster Profielen kiezen de standaardinstellingen en klik op OK. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop Accepteren ( indien gevraagd ).

Slide5:

Als het met succes wordt geopend in de veilige modus, moet u alle invoegtoepassingen uitschakelen . Doorloop de onderstaande stappen om ze op uw apparaat uit te schakelen . Neem voor gedetailleerde stappen meteen contact op met de Outlook technische dienst van. Maak een nieuw profiel op Outlook

Slide6:

Soms raakt uw Outlook- profiel beschadigd en dus de Outlook- instellingen die erin zijn opgenomen . U kunt bevestigen of het corrupt is of niet , maak een nieuwe aan en wijzig Outlook- instellingen om het nieuwe profiel nu te gebruiken . U kunt met experts van de Outlook helpdesk bellen praten om te weten hoe u deze stap moet uitvoeren .

Slide7:

Selecteer in het Configuratiescherm E-mail Er verschijnt een nieuw dialoogvenster , Mail Setup-Outlook op het scherm , klik op Show Profiles en selecteer Add. Voer de nieuwe naam in het vak Profielnaam in. Voer uw e- mailadres in het venster Automatische accountconfiguratie in. Voer ook uw e-mail-ID, naam en wachtwoord in en klik op Volgende .

Slide8:

Klik op de knop Voltooien . Het nieuwe profiel wordt toegevoegd aan het tabblad Algemeen in het postvak . Klik op Wanneer u Microsoft Outlook start, gebruik dit profiel en selecteer vervolgens ragen om een profiel dat u wilt gebruiken . Kies dan OK. Sluit Outlook en open het opnieuw . Kies het nieuwe profiel dat u zojuist hebt gemaakt in de lijst ' Profiel kiezen '

Slide9:

Outlook bevat al uw e-mails, vergaderingen , evenementen , contacten , taken in gegevensbestanden , enz . Deze bestanden raken vaak beschadigd . Om ze te herstellen , gebruikt u de Inbox Repair Tool om al deze bestanden te scannen en de foutbron te targeten . U kunt de officiële Outlook-site bezoeken om de reparatietool te downloaden en daarna te gebruiken .

Slide10:

Andere opties om dit probleem op te lossen zijn : het uitvoeren / resetten van de navepane-opdracht of om te controleren of Outlook actief is in de compatibiliteitsmodus . De laatste twee stappen zijn heel eenvoudig uit te voeren . We raden u aan om contact op te nemen met het Outlook technische ondersteunings team van voor gedetailleerde stappen . Als alternatief kunt u onze experts bereiken via e-mail of Live Chat-service.

Outlook technische ondersteunings:

Outlook technische ondersteunings dank u + 32-25885504

authorStream Live Help