Resa till Vietnam - (http://www.resavietnam.se)

Views:
 
     
 

Presentation Description

Resa till Vietnam - Din reseguide till Vietnam! Upplev städer, Mekongdeltat, marknader, shopping, vietnamesisk mat, vita sandstränder och tropiskt klimat.

Comments

Presentation Transcript

Resa till Vietnam:

Resa till Vietnam © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Att resa till Vietnam är att välkomnas in till en värld där färgerna är mer levande, där landskap är djärvare, kusten mer dramatisk, där historien är mer övertygande, där smakerna är mer gudomliga, där livet levs i omkörningsfilen.:

Att resa till Vietnam är att välkomnas in till en värld där färgerna är mer levande, där landskap är djärvare, kusten mer dramatisk, där historien är mer övertygande, där smakerna är mer gudomliga, där livet levs i omkörningsfilen. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Denna värld är Vietnam, den senaste asiatiska draken att vakna ur sin slummer.:

Denna värld är Vietnam, den senaste asiatiska draken att vakna ur sin slummer. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Din resa till Vietnam börjar här:

Din resa till Vietnam börjar här © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Naturen har välsignat Vietnam med en riklig skörd av höga berg, en enormt vacker kustlinje och strålande risfält.:

Naturen har välsignat Vietnam med en riklig skörd av höga berg, en enormt vacker kustlinje och strålande risfält. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Inne i landet finns jordbrukande kvinnor som i konformade hattar sköter och ser till sina åkrar, barn som rider på bufflar längs landets vägar, och människor som lever ett sparsamt liv som somliga skulle se som omöjligt.:

Inne i landet finns jordbrukande kvinnor som i konformade hattar sköter och ser till sina åkrar, barn som rider på bufflar längs landets vägar, och människor som lever ett sparsamt liv som somliga skulle se som omöjligt. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Exotiskt och optimistiskt:

Exotiskt och optimistiskt © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Vietnam är en nation av bestämda optimister som har klarat av krig efter krig. De överlevde kolonialism och kommunism, och håller nu på att komma tillrätta med den annorlunda världen som heter kapitalism.:

Vietnam är en nation av bestämda optimister som har klarat av krig efter krig. De överlevde kolonialism och kommunism, och håller nu på att komma tillrätta med den annorlunda världen som heter kapitalism. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Starkt skyddande av sitt oberoende och suveränitet är vietnameserna välkomnande av utlänningar som kommer som gäster och inte erövrare.:

Starkt skyddande av sitt oberoende och suveränitet är vietnameserna välkomnande av utlänningar som kommer som gäster och inte erövrare. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Tro inte på hypen. Eller det propagandistiska partiets skyltar som är lika vanliga som statyer av Uncle Ho.:

Tro inte på hypen. Eller det propagandistiska partiets skyltar som är lika vanliga som statyer av Uncle Ho. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Tro dina sinnen när du upptäcker en av de mest berikande, upplivande och exotiska länder på jorden.:

Tro dina sinnen när du upptäcker en av de mest berikande, upplivande och exotiska länder på jorden. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Vita sandstränder, skräddare och kejsares arv:

Vita sandstränder, skräddare och kejsares arv © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

För att undkomma surr av miljontals motorcyklar, styr västerut till det vattniga landskapet med gröna fält och sömniga byar i Mekongdeltat.:

För att undkomma surr av miljontals motorcyklar, styr västerut till det vattniga landskapet med gröna fält och sömniga byar i Mekongdeltat. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Det finns äventyr i överflöd på Phu Quoc Island och fantastiska vita sandstränder att koppla av på.:

Det finns äventyr i överflöd på Phu Quoc Island och fantastiska vita sandstränder att koppla av på. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Hoi An kanske tynger dig - men på ett bra sätt - då du kanske blir tvungen att lägga till ett par kilo på en beställning kläder till ditt bagage.:

Hoi An kanske tynger dig - men på ett bra sätt - då du kanske blir tvungen att lägga till ett par kilo på en beställning kläder till ditt bagage.

Med uppskattningsvis 300 till 500 skräddare som arbetar i denna vackra stad är detta verkligen himlen för fashionista.:

Med uppskattningsvis 300 till 500 skräddare som arbetar i denna vackra stad är detta verkligen himlen för fashionista. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

För att känna intellektuella, kulturella och andliga hjärtslag i Vietnam, gör gärna ett stopp i den gamla kejserliga huvudstaden Hue; Hem till palats och pagoder, gravar och tempel, och värd för konstfestivalen Festival of Hue som är stället att gå till för historiska, kulturella och kulinariska stimulans.:

För att känna intellektuella, kulturella och andliga hjärtslag i Vietnam, gör gärna ett stopp i den gamla kejserliga huvudstaden Hue; Hem till palats och pagoder, gravar och tempel, och värd för konstfestivalen Festival of Hue som är stället att gå till för historiska, kulturella och kulinariska stimulans. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Muséum, fatöl och fantastisk kalksten:

Muséum, fatöl och fantastisk kalksten © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

I Hanoi, landets fängslande huvudstad, kan du gå upp tidigt för att titta på staden som motionerar vid Hoan Kiem Lake, för att sedan visa din respekt personligen till Uncle Ho på Ho Chi Minh Mausoleum (en riktigt surrealistisk upplevelse).:

I Hanoi, landets fängslande huvudstad, kan du gå upp tidigt för att titta på staden som motionerar vid Hoan Kiem Lake, för att sedan visa din respekt personligen till Uncle Ho på Ho Chi Minh Mausoleum (en riktigt surrealistisk upplevelse). © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Se om du kan hitta "inlagda-fiskargatan" i gamla stan, och svalka dig med fatöl vid bia hoi.:

Se om du kan hitta "inlagda-fiskargatan" i gamla stan, och svalka dig med fatöl vid bia hoi. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Så småningom kommer du att lockas ut ur staden med fantastiska erbjudanden från landets norra provinser. Ingenting kan förbereda dig för skönheten i Halong Bay och dess fantastiska kalksten, eller upplevelse av vandring runt bergiga Sapa.:

Så småningom kommer du att lockas ut ur staden med fantastiska erbjudanden från landets norra provinser. Ingenting kan förbereda dig för skönheten i Halong Bay och dess fantastiska kalksten, eller upplevelse av vandring runt bergiga Sapa. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Vietnam har allt:

Vietnam har allt © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Där väntar det oväntade, så var redo för ett äventyr lika mycket som en semester på din resa till Vietnam, och Vietnam kommer att leverera.:

Där väntar det oväntade, så var redo för ett äventyr lika mycket som en semester på din resa till Vietnam, och Vietnam kommer att leverera. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Glöm inte att för inresa i landet så behöver du ett visum till Vietnam.:

Glöm inte att för inresa i landet så behöver du ett visum till Vietnam. © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

Trevlig resa till Vietnam!:

Trevlig resa till Vietnam! © Resa till Vietnam (http://www.resavietnam.se)

authorStream Live Help