Hoe los ik het opstartprobleem op mijn Acer-laptop op

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe los ik het opstartprobleem op mijn Acer-laptop op?

Slide 2:

Soms komen Acer-gebruikers opstartproblemen tegen en BIOS is de oorzaak van dit probleem. Het kan eenvoudig worden opgelost door de stappen te volgen die in deze zelfstudie worden gegeven. Gebruik deze gegeven stappen, voor het geval dat u hulp nodig hebt, neem dan contact op met het Acer-ondersteuningsteam.

Slide 3:

Aanwijzingen om te volgen : Ten eerste is het vereist om de officiële website van Acer te bezoeken en daar moet je op de "Support" -optie drukken. Navigeer nu naar het menu aan de linkerkant van het scherm en druk vervolgens op "Downloaden". Zodra u dit doet, moet u op "Netbook" drukken als zijn productfamilie en vervolgens moet u "Aspire One" kiezen dat een productlijn is.

Slide 4:

Wanneer u wordt gevraagd een productmodel te kiezen, moet u "AOA110" of "AOA15O" selecteren. Wanneer u het BIOS-tabblad bezoekt en vervolgens op de downloadknop drukt, wordt u gevraagd een locatie te kiezen om dit gedownloade bestand op te slaan. Nu moet je de locatie bezoeken waar het bestand is gedownload en erop dubbelklikken.

Slide 5:

U moet een map naar het bureaublad van uw systeem slepen en neerzetten, zodat u de inhoud van deze map in Windows Verkenner kunt openen en er vervolgens op kunt dubbelklikken.

Slide 6:

Hierna moet u een lege USB-drive op de daarvoor bestemde poort aansluiten en vervolgens de bestanden "3310.fd" en "Flashit.exe" naar een USB-station verplaatsen en verplaatsen.

Slide 7:

Zodra je dit hebt gedaan, moet je je stroombron verbinden met de aan / uit-schakelaar en nu moet je samen op "Fn" en "Esc" drukken. Daarna moet je op de "Start" -knop drukken.

Slide 8:

Het aan / uit-lampje wordt zichtbaar wanneer u de toetsen loslaat die u aan het drukken was. Nu moet je minstens 5-7 minuten wachten tot de pc het BIOS herstelt en de opstartproblemen van de laptop herstelt.

Slide 9:

Zodra dit proces is voltooid, wordt uw pc opnieuw opgestart.

Slide 10:

Volg gewoon de hierboven gegeven stappen; deze stappen helpen u bij het oplossen van het opstartprobleem. In het geval dat u een probleem tegenkomt bij het volgen van deze stappen, belt u op  Acer support telefoonnummer  ​+ 31-233020095 Originele bron

authorStream Live Help