Hoe kan ik de batterij van de ACER-laptop opladen

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe kan ik de batterij van de ACER-laptop opladen?

Slide 2:

ACER is een van de belangrijke merken die een aantal randapparatuur op de markt heeft gebracht en laptop is daar een van. Je krijgt een aantal ongelooflijke functies waarmee je toegang hebt tot internet, naar muziek kunt luisteren en video's kunt bekijken en nog veel meer; al dergelijke functies worden nutteloos als u uw batterij niet laat opladen. Volg deze stappen die u zullen helpen om uw laptopbatterij optimaal op te laden, voor het geval u hulp nodig heeft, ons ondersteuningsteam.

Slide 3:

Te volgen stappen : Ten eerste is het vereist om uw pc UIT te zetten en moet u controleren of de batterij veilig in de buurt is. Je kunt de batterij vinden op de laptopafdekking en het is een soort rechthoekig stuk dat ongeveer de helft van de lengte van de laptop beslaat en de uitsparing zich aan de rand van de laptop bevindt.  

Slide 4:

Vervolgens moet u het ene uiteinde van de AC-adapter in een poort aan de zijkant van uw ACER-pc steken en vervolgens moet u het andere uiteinde van een AC-stroombron verbinden met een stroombron. Op deze manier kunt u uw laptop opladen en gebruiken wanneer de stroom wordt ingeschakeld. Er wordt echter gesuggereerd dat u de batterij van een laptop kunt opladen wanneer u uw laptop UIT hebt gezet, zodat de oplaadtijd in tweeën wordt gedeeld

Slide 5:

U moet controleren of het indicatielampje op de netadapter oranje is. Als het in een aantal kleuren flitst, betekent dit dat de batterij oververhit raakt. Als u een dergelijk geval tegenkomt, is het beter om de netvoedingsadapter uit de stroombron te halen en enkele minuten te wachten tot deze is afgekoeld voordat u opnieuw probeert op te laden.

Slide 6:

Je kunt de AC-adapter verwijderen zodra hij een groen licht toont, hij verwijst naar de batterij die volledig is opgeladen. U kunt ook de status van het opladen volgen via een indicatielampje dat zichtbaar is net boven het toetsenbord aan de rechterkant van uw laptop.

Slide 7:

Volg deze hierboven beschreven stappen die u zullen helpen bij het begeleiden van het opladen van de batterij van uw laptop. Heeft u in dit geval hulp nodig, bel dan naar het  Acer klantenservice nummer +31-858880643 . Deskundigen zijn altijd beschikbaar om u te helpen, men kan ze op elk moment bereiken . Originele bron

authorStream Live Help