Heeft uw website een redesign nodig?

Views:
 
     
 

Presentation Description

Als uw klanten druk bezig zijn met het navigeren in de digitale ruimte kun je het niet veroorloven om een onaantrekkelijk website met prestatie problemen te hebben.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Heeft uw website een redesign nodig? Ontdek het met de Web Development Specialist

Slide 2:

Als uw klanten druk bezig zijn met het navigeren in de digitale ruimte kun je het niet veroorloven om een onaantrekkelijk website met prestatie problemen te hebben. Uw website is het eerste punt van interactie tussen u en uw doelgroep.

Slide 3:

Uw site krijgt slechts een paar seconden om uw bezoekers om te zetten in klanten en als het niet overtuigend genoeg is, dan is het tijd voor u om na te denken over een website redesign. Voordat je ervoor gaat, denk gewoon even na over deze vragen.

Slide 4:

Is uw website samenhangend met uw merk? Bedrijven worden vaak geconfronteerd met veranderingen als gevolg van groei, overnames of fusies en ze moeten zich herpositioneren als een merk in die overgangsfasen. Op dat punt van de tijd, is het van het grootste belang om te controleren of uw website ook die verandering reflecteert. Als er geen overeenkomst is tussen uw offline en online branding dan zal het voor u heel moeilijk zijn om uw klanten vertrouwen en business te behouden.

Slide 5:

Wat is uw unieke zakelijke aanbod? Om op te vallen tussen de concurrentie en om een merk te maken in uw branche, moet uw website een unieke waarde propositie hebben. Gebruik dit herontwerp als een kans om unieke kenmerken van uw merk te benadrukken en houdt het in-lijn met de eisen van de industrie.

Slide 6:

Is uw website gemakkelijk navigeerbaar ? Zelfs als uw site content-rijk is, zullen uw bezoekers er niet veel tijd doorbrengen als ze niet naadloos van het ene punt naar het andere kunnen of van pagina naar pagina kunnen navigeren. Dus, moet dit gebied een beetje meer aandacht gegeven worden om de gebruikerservaring te verbeteren.

Slide 7:

Is uw web inhoud mobiele klaar? Zoals uw consumenten hebben al mobiele, is het belangrijk voor uw site te reageren en aan te passen in verschillende scherm groottes. Dit is niet alleen biedt intuïtieve gebruikerservaring, maar toont ook dat 'je zorg'.

Slide 8:

Wat is uw budget voor website redesign ? Website redesign is een investering van het bedrijf en het kan een spel-veranderende beslissing zijn voor uw bedrijf, maar vaak belemmert een beperkt budget deze beweging. Maar met outsourcing website ontwikkeling specialisten uit India kan uw bedrijf deze slimme zet zonder budgettaire beperkingen realiseren.

Slide 9:

Welke doelen wilt u dat uw website bereikt? Wat je doelen ook zijn, ze moeten duidelijk worden gedefinieerd, zodat de ontwerpers die het herinrichting project uitvoeren ze kunnen definiëren in hun project scope. Zo zou je in staat zijn om klantentrouw voor uw merk te winnen door je geoptimaliseerde website design

Slide 10:

Hoe zou u uw doelen volgen? Denk aan de integratie van een analytics tool in uw nieuw ontworpen website, zodat u on-site gedrag van uw bezoekers kunt bijhouden. Door ze te analyseren kunt u waardevolle inzichten krijgen, deze kunnen worden gebruikt voor het verbeteren van uw bedrijf, evenals website prestaties.

Slide 11:

Wilt u een aantal geavanceerde functies toevoegen? U kunt een voorsprong op uw concurrenten krijgen door de integratie van geavanceerde functies in uw nieuwe website. Bijvoorbeeld, social sharing buttons, multimediamogelijkheden, live chat opties en nog veel meer. Maar het is heel belangrijk dat deze functies voldoen aan uw zakelijke doelstellingen. Oorspronkelijk   Gepost  op : https://goo.gl/e3bNFf

Slide 12:

Wilt u meer weten? web development and design Website Ontwikkeling Specialist en php web development

authorStream Live Help