IoT Ontwikkeling

Views:
 
     
 

Presentation Description

Internet of Things (IoT) is hier en is een realiteit die snel evolueert. Grote technologiebedrijven, waaronder Google en Amazon, doen er alles aan om de spil te worden van dit revolutionaire concept.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Terwijl IoT groeit, neemt de security challenge ook toe! Zijn we er klaar voor ?

Slide 2:

Internet of Things (IoT) is hier en is een realiteit die snel evolueert. Grote technologiebedrijven, waaronder Google en Amazon, doen er alles aan om de spil te worden van dit revolutionaire concept . Nu Gartner in 2020 20 miljard aangesloten IoT-apparaten in de planning heeft, kun je erop anticiperen dat dit absoluut gigantisch zal zijn! Naarmate het aantal IoT-apparaten in de loop van de jaren explodeert, is er ook een toename van IoT-beveiligingsproblemen .

Slide 3:

We constateren al enkele jaren een enorme toename van cybercriminaliteit, zoals distributed denial-of-service (DDoS) -aanvallen met ongekend dataverkeer. Herinner je de Dyn DDoS-aanval van oktober 2016 ? Deskundigen voorspellen dat datalekken tegen 2019 schade van maximaal 2,1 biljoen dollar kunnen veroorzaken. Bovendien zullen de gemiddelde kosten van een gegevensinbreuk in 2020 meer dan 150 miljoen dollar bedragen, volgens Juniper Research . Laten we een reality check doen De bevindingen van een recente survey van Auth0 waren verrassend! Meer dan 50 procent van de deelnemende consumenten bevestigde dat IoT-apparaten niet over de vereiste beveiliging beschikken .

Slide 4:

IoT is er om te blijven, of je het nu leuk vindt of niet. Het zou dus beter zijn als u de beveiligingsuitdagingen van IoT begrijpt, zodat u veiligheidsmaatregelen kunt implementeren voor een veiligere IoT-wereld . Houd IoT-apparaten up-to-date IoT-problemen die u moet overwegen voordat u aangesloten apparaten gebruikt

Slide 5:

Het beschermen van IoT-apparaten is een zeer ernstige zorg die moet worden aangepakt. Bedrijven die deze apparaten produceren, zijn echter niet serieus over de risico's. Ze doen niet eens de moeite om hun apparaten bij te werken. Dit betekent dat veilige IoT-apparaten later kwetsbaar kunnen worden door gebrek aan updates . U moet daarom apparaten kopen van gereputeerde fabrikanten die voldoen aan de beveiligingsnormen voor IoT. Ook als u investeert in IoT-software, neem dan contact op met een  outsourcing-softwareontwikkelingsbedrijf  dat zich houdt aan de security by design-benadering en beveiligingsanalyses doet in elke fase van ontwikkeling.

Slide 6:

Beveilig uw gegevens voor bedrijven Uw gegevens kunnen niet alleen bedreigd worden door hackers, maar ook door bedrijven die gegevensroofdieren zijn. Ze schenden uw privacyrechten om hun persoonlijke voordelen te behalen . Veel bedrijven distribueren bijvoorbeeld apparaten voor fitness-tracking aan hun werknemers, zodat zij de gezondheid van hun medewerkers 24 uur per dag kunnen monitoren. Als u deze monitoring normaal vindt, moet u niet vergeten wat deze bedrijven kunnen doen met de gegevens die zij hebben verzameld. Als consument moet u alle bepalingen en voorwaarden in een overeenkomst lezen voordat u zich aanmeldt bij een apparaat of toepassing.

Slide 7:

Beschermde aangesloten apparaten De primaire beveiligingsuitdaging van IoT is de uitzonderlijke toename van het aantal aangesloten apparaten. Meer apparaten betekent dat u zich zorgen moet maken over de bescherming van alles, zoals uw slimme auto, wearables, aangesloten huishoudelijke apparaten en nog veel meer .

Slide 8:

Omdat het aantal apparaten dat kan worden gehackt exponentieel toeneemt, zijn er voor hackers kwetsbare apparaten beschikbaar in overvloed. Stel je voor dat iemand je auto op afstand versnelt of vertraagt, eng toch ? Echter kunnen cybercriminelen schijnbaar ook minder belangrijke apparaten zoals babyfoons hacken en een compromise met u sluiten in ruil voor inloggegevens of gevoelige informatie.

Slide 9:

Conclusie Ongetwijfeld brengt IoT veel voordelen met zich mee. Veel techreuzen maken er ook gebruik van om concurrentievoordeel te behalen, maar net zoals bij elke andere technologie heeft IoT ook nadelen zoals beveiligingsfouten, dreiging van cybercriminaliteit, enzovoort . Maar deze aangesloten apparaten kunnen immuun worden gemaakt voor inbreuken op de beveiliging door beveiligingsoplossingen te kiezen via ontwerp. Ten tweede moeten de gateways die IoT-apparaten verbinden veilig worden gemaakt. Bedrijven moeten een toegewijde persoon aanwijzen om IoT-veiligheidsmaatregelen te creëren en te onderhouden door systemen up-to-date te houden. Ten slotte is overheidsinterventie zoals het opleggen van minimale beveiligingsstandaarden aan IoT-hardware- en -oftwarefabrikanten wel noodzakelijk .

Slide 10:

Op dit punt kan ik zeggen dat de IoT-gemeenschap zeker hard zal proberen de kracht van IoT aan te laten wenden om ons leven te verbeteren. Bovendien creëert u met IoT-inspanningen ook nieuwe zakelijke kansen . Als u ideeën heeft voor de aanvullende mobiele apps van het IoT-apparaat, moet u een aangepast softwareontwikkelingsbedrijf vinden dat bedreven is om het te realiseren . Oorspronkelijk   Gepost  op :- https://goo.gl/pDkUoR

Slide 11:

Interesse om meer over te weten? Software Ontwikkeling Software Ontwikkelaar outsourcing- softwareontwikkelingsbedrijf

authorStream Live Help