De sleutel om Hoge Kwaliteit Mobiele Apps te Ontwikkelen

Views:
 
     
 

Presentation Description

Om goed presterende mobiele enterprise apps te ontwikkelen, moet de mobiele app ontwikkeling expert zich meer richten op de productiviteit en het helpen van andere gebruikers om toegewezen taken efficiënter en effectiever te voltooien.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

De sleutel om Hoge Kwaliteit Mobiele Apps te Ontwikkelen

Slide 2:

Om goed presterende mobiele enterprise apps te ontwikkelen, moet de mobiele app ontwikkeling expert zich meer richten op de productiviteit en het helpen van andere gebruikers om toegewezen taken efficiënter en effectiever te voltooien.  Goede enterprise apps waarderen de tijd van gebruikers. Naast het luisteren naar de klanten is het ook essentieel om de specifieke behoeften te begrijpen en uiteindelijk te kunnen leveren.  Hieronder zijn enkele punten die je in gedachten moet houden tijdens de ontwikkeling van hoge kwaliteit apps.

Slide 3:

Lokale data exploitatie  U kunt gebruik maken achtergrond taken om alle gegevens te synchroniseren die van tevoren nodig zodat wanneer de gebruiker uw app gaat gebruiken de synchronisatie al is afgerond.  Er zijn vaak gebruikers die hun oordeel vormenover deze enterprise app ontwikkeling op basis van de lengte van het venster waarop "Wachten om te downloaden" wordt getoond.  Dit soort gegevens kunnen worden gesynchroniseerd, die de laadtijd op zijn beurt zal opheffen gebruikers productiever maken, zonder te hoeven wachten.

Slide 4:

Asynchroon moet goed worden gebruikt Zorg ervoor dat u callbacks gebruikt. Vermijdt blokkeren op wachten op een apparaat en probeer ook wachten op gegevens niet te blokkeren.  Vermijd het gebruik van intensief werk in de callback zelf, en probeer gebruikerservaring enmaak gebruik van de zaken die aan de bovenkant van het ontwerp staan.

Slide 5:

De belangrijkste sleutel is Context U moet uw mobiele app ontwikkeling expert uitleg geven om de gebruikers van zoveel data entry werk te besparen met de hulp van het verhogen van contextuele informatie.  U kunt GPS gebruiken om meer te weten over de locatie, zoals een stad of de staat van de gebruiker en andere benodigde informatie.  Er moet een eenvoudige selectie lijst beschikbaar zijn op het apparaat.

Slide 6:

Maak de app meer plat In de apparaten van deze moderne dag, wordt verticaal scrollen gebruikt met de drilldowns die gelijk staan aan gebruiksvriendelijke app designs. Wees er zeker van dat u uw gebruikers niet onnodig laat scrollen zoals ze meestal dedenmet andere platforms, laat het dan zo zijn dat de manier waarop ze schuiven past bij wat ze nodig hebben.  Bijvoorbeeld , je hebt kaarten op het navigatiescherm als grootste deel dan zorg ervoor dat ze een kans hebben om een pin of vlag toe te voegen.

Slide 7:

Beperk de scope De focus van de apps moet worden gericht op een enkel "doel van de business" met slechts een klein aantal taken.  Hoe kleiner de mobiele apps zijn, hoe sneller ze beginnen.  Een enterprise mobiele app ontwikkelings recept voor lange startups en omslachtige navigatie is het hebben van een mega-app om alles te kunnen doen.

Slide 8:

Bibliotheken worden geoptimaliseerd Correcte bibliotheken voor de apparaten worden gebruikt voor de apparaten.  De meeste bibliotheken van JavaScript zijn ontworpen voor de desktop web.  Je kunt ze niet zomaar gebruiken op mobiel.  Bibliotheken zoals Ruby kunnen meer abstractie bieden dan de beperkte ondersteuning van Java-bibliotheken.  Je moet altijd rekening te houden met de gebruikerservaring.

Slide 9:

Knelpunten Je moet alle tools die nodig zijn hebben voor je kunt itereren.  Het kan moeilijk zijn in sommige gevallen, een voorbeeld ishet ontwikkelen van een androïd voorraad stimulator die een onmiddellijke responstijd kan bieden, hiermee kun je heel snel testen en wijzigingen aanbrengen in de app.

Slide 10:

Door het toepassen van deze principes als u een Mobiele Applicatie Specialist, of een bedrijf die iemand wilt inhuren als  Android Application Specialist hier kan je zeker van profiteren.

Slide 11:

Wilt u meer weten? Freelance Mobiele Applicatie Ontwikkeling iPhone Application Ontwikkeling Window Mobile Development

Slide 12:

802 Iskon Atria 2, Gotri Road,Baroda . Gujarat,India . http://helios-solutions.nl info@heliossolutions.in +91 265 653 5602 +91 98250 96949 +49 89954 57230 +31 222788105 +1 585 310 3829 + 41 79 791 59 56 Route du Village 4, CH-1066 Epalinges, Switzerland

authorStream Live Help