Едни от най-известните спортисти в България

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Едни от най-известните спортисти в България:

Едни от най-известните спортисти в България Представено от : Владимир Иванов , 4-а клас, 54.СОУ

Христо Стоичков:

Христо Стоичков Христо Стоичков е най-известният футболист в България. През времето, по което той играе в големия гранд Барселона, печели отличията за най-добър нападетел.

Григор Димитров:

Григор Димитров Григор Димитров е младата надежда в българския тенис.Той успя да надвие номер 1 в класацията,но на няколко пъти загуби от Анди Мъри. През 2008 той печелил „Уимбълдън“ за юноши.

Кубрат Пулев:

Кубрат Пулев Кубрат Пулев е най-добрият боксъор в България. Като малък е тренирал със своя брат Тервел Пулев. Кубрат Пулев е спечелил повече отличия от своя брат.

Божидар Аврамов:

Божидар Аврамов Божидар Аврамов е младата изгряваща звезда в баскетбола.Играчът на Лукойл Академик вече е в националния състав.Божидар Аврамов е само на 23 години и е 196см.Той играе, като постове: PG, SG .

Матей Казийски:

Матей Казийски Матей Казийски е волейболист и беше звезда на националния ни отбор, докато не напусна заедно със своят треньор. Сега той играе в турския гранд Халбанк Анкара. Висок е 202см, отскок при блокада: 336 см, отскок при атака:379 см, тегло: 93кг, пост: посрещач и възраст 29 години.

authorStream Live Help