De unde are sa vina sa judece

Views:
 
     
 

Presentation Description

Tema intalnirii de marti, 26 februarie 2013, ora 17.30 la Capela Sf. Iosif, Parohia Andrei Muresanu Cluj-Napoca

Comments

Presentation Transcript

"DE UNDE ARE SĂ VINĂ SĂ JUDECE PE VII ŞI PE MORŢI":

"DE UNDE ARE SĂ VINĂ SĂ JUDECE PE VII ŞI PE MORŢI" PAROHIA ANDREI MURE Ş ANU CERCUL DE CATEHEZ Ă PAROHIAL

Cum domneşte acum Domnul Isus? Domnul cosmosului şi al istoriei, capul Bisericii sale, Cristos glorificat rămâne în mod misterios pe pământ, unde împărăţia sa este deja prezentă ca germen şi început în Biserică. Într-o zi se va întoarce glorios, dar nu cunoaştem timpul. Pentru aceasta trăim în vigilenţă, rugându-ne: "Vino, Doamne!" (Ap 22,20).:

Cum domneşte acum Domnul Isus? Domnul cosmosului şi al istoriei, capul Bisericii sale, Cristos glorificat rămâne în mod misterios pe pământ, unde împărăţia sa este deja prezentă ca germen şi început în Biserică. Într-o zi se va întoarce glorios, dar nu cunoaştem timpul. Pentru aceasta trăim în vigilenţă, rugându-ne: "Vino, Doamne!" ( Ap 22,20).

Cum se va realiza venirea Domnului în glorie? După ultima tulburare cosmică a acestei lumi care trece, venirea glorioasă a lui Cristos va avea loc prin triumful definitiv al lui Dumnezeu în parusie şi prin judecata de pe urmă. Astfel se va desăvârşi împărăţia lui Dumnezeu.:

Cum se va realiza venirea Domnului în glorie? După ultima tulburare cosmică a acestei lumi care trece, venirea glorioasă a lui Cristos va avea loc prin triumful definitiv al lui Dumnezeu în parusie şi prin judecata de pe urmă. Astfel se va desăvârşi împărăţia lui Dumnezeu.

Cum îi va judeca Cristos pe cei vii şi pe cei morţi? Cristos va judeca, cu puterea pe care a dobândit-o ca Răscumpărător al lumii, venit să-i mântuiască pe oameni. Secretele inimii vor fi dezvăluite, ca şi conduita fiecăruia faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele. Fiecare om va primi viaţa fericită sau va fi condamnat pentru veşnicie, în funcţie de faptele sale. Astfel se va realiza "plinătatea lui Cristos" (Ef 4,13), în care "Dumnezeu va fi totul în toţi" (1Cor 15,28).:

Cum îi va judeca Cristos pe cei vii şi pe cei morţi? Cristos va judeca, cu puterea pe care a dobândit-o ca Răscumpărător al lumii, venit să-i mântuiască pe oameni. Secretele inimii vor fi dezvăluite, ca şi conduita fiecăruia faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele. Fiecare om va primi viaţa fericită sau va fi condamnat pentru veşnicie, în funcţie de faptele sale. Astfel se va realiza "plinătatea lui Cristos" ( Ef 4,13), în care "Dumnezeu va fi totul în toţi" ( 1Cor 15,28).

Următoarea întâlnire va fi în data de 12 martie 2013 “Cred în Spiritul Sfânt”:

Urm ătoarea întâlnire va fi în data de 12 martie 2013 “ Cred în Spiritul Sfânt ”

authorStream Live Help