Орион Такси- предимства и услуги

Views:
 
     
 

Presentation Description

Орион Такси Русе до скоро се казваше Юнион Такси, но компанията смени своето име. Освен с новото име, Орион Такси Русе може да се похвали и с нови услуги.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Орион Такси Русе - предимства и услуги

Slide2:

Орион Такси Русе до скоро се казваше Юнион Такси, но компанията смени своето име. Освен с новото име, Орион Такси Русе може да се похвали и с нови услуги. Можете да поръчате такси на телефон 082/8800 както и онлайн чрез уебсайт: https://orion8800.com

Услуги, които предлага Орион Такси Русе:

Услуги, които предлага Орион Такси Русе Такси в град Русе Ако ви трябва такси в град Русе, Орион е вашата таксиметрова фирма. Орион Такси работи денонощно - 24/7. По всяко време и за всеки повод вие можете да се възползвате от таксиметровите услуги на Орион.

Slide4:

Такси от и до летище Букурещ Ако вие имате полет, който трябва да хванете на време от летище Букурещ или се връщате от такъв и желаете удобен транспорт до вашия град, няма смисъл да търсите на други места - Орион Такси Русе ще ви осигури необходимата услуга! Орион Такси ще ви закара на време или ще ви чака преди да дойде вашия полет. Спестете си време и си осигурете удобство. Орион Такси се съобразява с вашите нужди, не е нужно да гоните графиците на другите видове транспорт и да мъкнете багажи по спирки.

Slide5:

Колите, с които Ви возим до Букурещ Шевролет

Slide6:

Ситроен Колите, с които Ви возим до Букурещ

Slide7:

Дачия Колите, с които Ви возим до Букурещ

Slide8:

Шкода Колите, с които Ви возим до Букурещ

Slide9:

Пежо Колите, с които Ви возим до Букурещ

Slide10:

Поръчайте такси в Русе онлайн - удобно, лесно и бързо Орион Такси Русе разработи специално приложение налично чрез техния сайт: https://orion8800.com , чрез което вие можете да поръчате такси удобно от вашия смартфон или компютър. Разгледайте следващите снимки, които обясняват как можете да поръчате такси от сайта на Орион и как да го добавите директно като апликация на телефона си.

authorStream Live Help