HOE KAN IK PROBLEEMOPLOSSING VOOR EEN FOUTMELDING VOOR DE NETADAPTER I

Views:
 
     
 

Presentation Description

Een foutmelding over de AC-adapter op een Dell laptop kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat u niet kunt werken en dus uw productiviteit schaden. Maar er zijn manieren om deze fout binnen enkele minuten op te lossen, zodat u verder kunt werken. U kunt professioneel advies inwinnen van ons team bij de technische dienst van Dell of u kunt het probleem zelf oplossen. Maar voordat we dit doen, moeten we ervoor zorgen dat u de exacte fout tegenkomt waar we het over hebben.

Comments

Presentation Transcript

HOE KAN IK PROBLEEMOPLOSSING VOOR EEN FOUTMELDING VOOR DE NETADAPTER IN DELL LAPTOP? :

HOE KAN IK PROBLEEMOPLOSSING VOOR EEN FOUTMELDING VOOR DE NETADAPTER IN DELL LAPTOP?

Slide2:

Een foutmelding over de AC-adapter op een Dell laptop kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat u niet kunt werken en dus uw productiviteit schaden. Maar er zijn manieren om deze fout binnen enkele minuten op te lossen, zodat u verder kunt werken. U kunt professioneel advies inwinnen van ons team bij de technische dienst van Dell of u kunt het probleem zelf oplossen. Maar voordat we dit doen, moeten we ervoor zorgen dat u de exacte fout tegenkomt waar we het over hebben. Als u problemen ondervindt met uw netadapter, ontvangt u mogelijk de volgende foutmeldingen wanneer u uw Dell pc of laptop inschakelt. Bekijk de onderstaande lijst om zeker te zijn:

Slide3:

Het type wisselstroomadapter kan niet worden bepaald, waardoor optimale systeemprestaties worden belemmerd. Druk op de F3-toets als u het stroomwaarschuwingsbericht niet meer wilt zien. Druk op de F1-toets om door te gaan. Druk op de F2-toets om het installatieprogramma uit te voeren. Druk op F5 om de ingebouwde diagnose uit te voeren. Onbekende of onjuiste AC-adapter gedetecteerd. Om de fout volledig te laten verwijderen, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen op ons Nummer van de  klantenservice van Dell . Onze professionals lossen uw probleem in een mum van tijd op.

Slide4:

REDENEN ACHTER DE AC-ADAPTER DIE FOUTMELDINGEN WEERGEEFT: Het heeft een lager wattage. AC-adapterpoort is beschadigd. AC-adapter niet herkend in BIOS. Het is niet volledig aangesloten op de pc. Het netsnoer is niet goed aangesloten op de AC-adapter. Een wisselstroomadapter van een andere fabrikant is aangesloten op de pc of het dockingstation. Als u met deze foutmeldingen wordt geconfronteerd, neem dan contact op met onze  technische ondersteuning van Dell  voordat het te laat is.

Slide5:

MANIEREN OM DE DELL LAPTOP / PC-AC-ADAPTERPROBLEMEN OP TE LOSSEN: Inspecteer de AC-adapter, kabels en DC-poort grondig op eventuele schade. Controleer of het stopcontact correct werkt. Voer reststroom af van uw Dell pc of laptop. Sluit aan op de juiste USB-C-voedingspoort. Werk het BIOS van uw systeem bij.

Slide6:

Controleer het wattage van de wisselstroomadapter. Controleer de LED-indicator op de AC-adapter. Voer de Dell ePSA-hardwarediagnostische test uit. Een van deze trucs zal je zeker helpen om deze fout te verhelpen. Voor het geval ze hun doel niet dienen, kunt u altijd contact opnemen met ons  technische serviceteam van Dell  via e-mail, telefoon of live chat. Wij garanderen u zo snel mogelijk de juiste hulp te bieden.

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Contacteren Dell belgie +32-28081298 Source Thank you

authorStream Live Help