IS UW BROEDERPRINTER GEEN OPTIE 'DUBBEL AFDRUKKEN'

Views:
 
     
 

Presentation Description

De Brother-printer is een van de meest gereputeerde printermerken op de markt. Ze zijn misschien niet zo beroemd, maar de mate van betrouwbaarheid die deze printers bieden, is bij geen enkel ander merk terug te vinden. Het is bekend dat ze hun gebruikers het minst lastig vallen. Er is echter een probleem dat de makers moeilijk hebben kunnen oplossen, maar dat is niet gelukt. Het heeft te maken met de onzichtbaarheid van de optie 'dubbelzijdig afdrukken'. Als u ook met dezelfde fout te maken heeft, neem dan onmiddellijk contact op met onze Brother klantenservice voor hulp.

Comments

Presentation Transcript

IS UW BROEDERPRINTER GEEN OPTIE 'DUBBEL AFDRUKKEN'? :

IS UW BROEDERPRINTER GEEN OPTIE 'DUBBEL AFDRUKKEN'?

Slide2:

De Brother-printer is een van de meest gereputeerde printermerken op de markt. Ze zijn misschien niet zo beroemd, maar de mate van betrouwbaarheid die deze printers bieden, is bij geen enkel ander merk terug te vinden. Het is bekend dat ze hun gebruikers het minst lastig vallen. Er is echter een probleem dat de makers moeilijk hebben kunnen oplossen, maar dat is niet gelukt. Het heeft te maken met de onzichtbaarheid van de optie 'dubbelzijdig afdrukken'. Als u ook met dezelfde fout te maken heeft, neem dan onmiddellijk contact op met onze  Brother klantenservice  voor hulp.

Slide3:

Het komt soms voor op de Brother-printer dat het selectievakje 'Afdrukken op beide zijden van papier' niet zichtbaar is. Maar u kunt het heel gemakkelijk zelf repareren. De optie om het weer te laten werken, bevindt zich in het venster Eigenschappen zelf. AFDRUKVOORKEUREN Navigeer naar Printervoorkeuren en bevestig of de optie 'Dubbelzijdig afdrukken' zichtbaar is of niet. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan onmiddellijk contact op met de juiste technische dienst van Brother. Voor het geval dat dit niet het geval is, volgt u deze stappen:

Slide4:

Houd de Windows-toets samen met de R-toets op het toetsenbord ingedrukt. Typ 'Control printers' en druk op enter. Selecteer uw printer in de lijst die verschijnt en klik er met de rechtermuisknop op. Klik op de optie 'Voorkeursinstellingen voor afdrukken' waardoor een nieuw venster wordt geopend. Zoek op het tabblad Basis naar de optie Duplex.

Slide5:

Dit is een van de meest voorkomende en gemakkelijkste oplossingen om uw Brother-printer dubbelzijdig af te drukken. Het werkt echter mogelijk niet voor iedereen. In dat geval kunt u dus telefonisch hulp krijgen van onze professionals door ons  Brother klantenservicenummer  te bellen.

Slide6:

HERSTEL DE INSTALLATIE Als je de optie 'Dubbelzijdig afdrukken' nog steeds niet kunt zien, probeer dan de installatie te herstellen. Start de applicatie. Ga naar het Help-menu. Selecteer 'Installatie herstellen' en start de app opnieuw.

Slide7:

Voordat u deze procedure volgt, moet u ervoor zorgen dat de app is bijgewerkt naar de nieuwste patch die is uitgebracht. Elk van deze oplossingen zal uw afdrukprobleem zeker oplossen. In het zeldzame geval dat dit niet lukt, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de  technische ondersteuning van Brother . Onze getrainde en goed opgeleide professionals die 24/7 werken, nemen contact met u op via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. Het enige dat u hoeft te doen, is uw probleem melden en de rest aan hen overlaten.

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op contact Brother Printer belgie +32-28081298 Source Thank You

authorStream Live Help