Wat zijn de stappen om de Brother-printer op wifi aan te sluiten

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Wat zijn de stappen om de Brother-printer op wifi aan te sluiten?:

Wat zijn de stappen om de Brother-printer op wifi aan te sluiten?

Slide2:

Vandaag leggen we u de stappen uit om uw Brother-printer te verbinden met Wi-Fi. In het geval dat deze gegeven stappen niet voor u werken of ergens vastzitten in het volgen van deze stappen, neem dan contact op met het  ondersteuning van Brother Printer .

Slide3:

Te volgen stappen : Eerst moet u het netsnoer van uw machine op een stroombron aansluiten, uw printer aanzetten en vervolgens op "Menu" drukken. Zodra je dit hebt gedaan, druk je op het pijltje omhoog of omlaag om het netwerk te kiezen en druk je op OK.

Slide4:

Daarna moet u op de pijl omhoog of omlaag drukken om WLAN te kiezen en vervolgens op OK drukken (deze stap is niet vereist bij sommige modellen). Nu moet je op het pijltje omhoog of omlaag drukken om de installatiewizard te kiezen en dan druk je op OK. Zodra u WLAN inschakelen hebt ontvangen? Vervolgens moet u het draadloze netwerk inschakelen en zodra u dit doet, start de wizard voor draadloze configuratie.

Slide5:

Nu vindt de machine uw netwerk en ziet u een lijst met beschikbare SSID's. Nu moet u een voorkeursnetwerk kiezen waarbij u wilt dat uw machine lid wordt en vervolgens op OK drukken. Nu kunt u kiezen uit een bepaalde keuze: Als u een authenticatie op uw Wi-Fi heeft waarvoor een sleutel nodig is, voert u de sleutel in. Nadat u de WEP-sleutel hebt ingevoerd, drukt u op OK om deze instelling toe te passen. Het geeft je JA en Geen optie om deze instelling toe te passen. Je moet Ja kiezen.

Slide6:

Als je geen authenticatiemodus hebt, ga dan naar de volgende stap. In het geval dat uw WLAN-toegangsrouter WPS ondersteunt, moet u om automatisch verbinding te maken met uw apparaat de automatische draadloze modus gebruiken en op de UP-toets drukken. U moet op de WPS-toets op het WLAN-toegangspunt drukken en vervolgens tweemaal op de pijl OMHOOG drukken. Deze machine probeert verbinding te maken met je wifi-verbinding die je hebt gekozen en wanneer deze is verbonden, wordt op het LCD-scherm van je machine weergegeven dat je verbinding hebt. Deze machine zal uw draadloze statusrapport afdrukken en als het niet lukt, controleer dan de foutcode op het afgedrukte rapport.

Slide7:

Voor hulp moet u contact opnemen met het  Brother Printer contacteren  +32-25885504 team. Als u een technisch probleem hebt met uw nieuwe of oude printer, neem dan contact op met de printerondersteuning van Brother door ons  Brother Printer telefoonnummer  +32-25885504 te bellen en uw printerproblemen op te lossen. Lees ook deze blog:  Hoe kan ik Brother Printer E 50, E51 en E52 fouten oplossen ?

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Brother helpdesk bellen +32 25885504 Source Thank You

authorStream Live Help