Hoe verwijderde Gmail-account en e-mails gemakkelijk en snel te herste

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe verwijderde Gmail-account en e-mails gemakkelijk en snel te herstellen? Gmail is een naam die een zeer interactief e-mailplatform voor communicatie biedt. Miljoenen mensen zijn afhankelijk van de specifieke service voor hun dagelijkse professionele en persoonlijke werk. Ongeacht de meest populaire mailingservice die functies biedt zoals agenda, open disk-functie, eenvoudig uploaden en verzenden van bestanden en opslag, zoals elke andere mailingservice, heeft het af en toe te maken met bepaalde problemen en technische fouten. Spam-mails, verloren wachtwoord, wachtwoord komen niet overeen, synchronisatieprobleem zijn enkele van de problemen met het Gmail-account. Een van de meest gestelde vragen is hoe iemand een verwijderd Gmail-account en e-mails gemakkelijk en snel kan herstellen.

Slide 2:

Stappen om verwijderde Gmail-account te herstellen zijn als volgt: - Allereerst moet u er rekening mee houden dat u slechts twee werkdagen de tijd heeft om uw account op te halen, dus als u dat niet kunt doen, wordt u geadviseerd een expert te raadplegen. Voer het e-mailadres in dat u eerder hebt verwijderd. Klik op Volgende en voer uw opgegeven wachtwoord in. Klik op Doorgaan wanneer daarom wordt gevraagd en voer de accountgegevens in en klik vervolgens op de knop Verzenden. Stappen om verwijderde e-mails van een Gmail-account te herstellen zijn als volgt:- Meld u aan op uw officiële Gmail-account vanaf uw apparaat. Klik op de prullenmand aan de linkerkant van de pagina. Vink het selectievakje aan naast het bericht of de berichten die u wilt herstellen. Kies verplaatsen naar optie en selecteer waar u het bericht naartoe wilt verplaatsen. Denk je ook aan de specifieke vraag? Dan kun je nu de vraag kwijtraken, het enige wat je hoeft te doen is op elk gewenst moment contact opnemen met Gmail-nummer en ook deze informatieve blog blijven lezen.

Slide 3:

Dit zijn de stappen om verwijderde Gmail-accounts en e-mails te herstellen. Als het allemaal meer gedetailleerde informatie nodig heeft over het specifieke probleem of de andere problemen die niet hierboven worden genoemd maar betrekking hebben op Gmail, neem dan gerust contact op met  Gmail Helpdesk Nederland  volgens uw voorkeurstijd. Inzicht in de urgentie en delicatesse van uw probleem is de belangrijkste taak van onze professionele en deskundige technici. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. We bieden ook 365 dagen service voor de deur zonder een excuus tegen een redelijke prijs . O riginele Bron

authorStream Live Help