Newport International Group Runway: Luxe motetrender for men

Views:
 
     
 

Presentation Description

Floral kan ha vært sesongens foretrukne trend, men det er stiler her for enhver mann og enhver anledning, sier Radhika Dhawan Det bemerkelsesverdige ansiktstrekk av nye menn luksus trender er enkelheten (for det meste) og komfort element. Etter ca et halvt tiår av velsmakende foppishness synes dette å være øyeblikket når noen trekker tilbake for noe renere og enklere.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Newport International Group Runway Luxe motetrender for men http://www.dnaindia.com/lifestyle/report-luxe-fashion-trends-for-men-1975122

PowerPoint Presentation:

Floral kan ha vært sesongens foretrukne trend, men det er stiler her for enhver mann og enhver anledning , sier Radhika Dhawan   Det bemerkelsesverdige ansiktstrekk av nye menn luksus trender er enkelheten (for det meste ) og komfort element. Etter ca et halvt tiår av velsmakende foppishness synes dette å være øyeblikket når noen trekker tilbake for noe renere og enklere .   Noen kalte det " Smasuals " - det er trygt å si at smart casual trenden har kommet . Menn er tilbake til konseptet av luksus likhetstegn mellom komfort og denne gangen med en mer laidback tilnærming . Det synes å være vilje blant de med mer dristig sartorial valg å bryte dress og eksperimentere i jakten på det perfekte antrekket med et sterkt ønske blant designere og merker for å hjelpe dem gjøre det.   Her er et par av sesongens top trender og noen stykker å eie .

PowerPoint Presentation:

Store sjekker / sjakkmatt   Kontrollene er allerede en stor stift i menns garderober men i år de er tatt svært alvorlig . Forvent dem å funksjonen på alt fra t- skjorter bukser og skjorter . Flotte med denne trenden er dens allsidighet . Legge til en subtil , dempet av et antrekk for et snev av detaljering eller gå ut i head-to-toe, store sjekker i sterke farger .   Mine herrer , gjerne hente ut de Burberry skjortene , vil du være rett på trend. Andre store design hus som Brioni , Alexander Wang, Alfred Dunhill, Alexander McQueen, Hugo Boss og Giorgio Armani med sin egen tolkning av sjekken for 2014, bare betyr at mønsteret er her å bli i lang tid .   Fortsatt å din indre dandy? Toby Bateman, kjøpe direktør MRPORTER.COM sier , " følger Thom Browne som han tar mønstret sport jakke til sin logiske konklusjon med denne iøynefallende papirutgaven . Vi ville ha den med en hvit Oxford shirt– og en selvsikker skritt .»   Denne trenden er så lett å plukke opp og gå med at du ikke virkelig få det galt .

PowerPoint Presentation:

Nøytrale   Balmain , Ermenegildo Zegna , Canali , Michael Kors , Etro , Bottega Veneta , Dolce & Gabbana , Alexander McQueen alle innlemmet nøytrale i sine samlinger og naken toner - peachy rosa , nøytral akt , kremer , grå eller grunnleggende beige - på en rekke design.   Selv om ofte brukt til å utfylle et antrekk , er noen ganger en nøytral nyanse alt du trenger å gjøre en sofistikert stil uttalelse . Trekke sammen en vellykket ensfarget ensemble må nøye overveielse ved å blande farger og teksturer .   Bateman påpeker , " det er noe med krem klær som lar dem beholde en urokkelig aura av eksklusivitet . Kanskje er det fordi de viser at en mann har god smak å velge kremen over hvit , eller kanskje det er til Implikasjonen at han har penger og tid å være ubekymret av fargens glamorøse upraktisk ."   Hvis tonale dressing er ikke for deg vil deretter en nøytral egen sammen med moderne kramper som slim-fit jeans eller chinos oppnå den perfekte balansen mellom klassisk og moderne .

PowerPoint Presentation:

Slip-on joggesko   Inspirert av flat-soled sko som skateboardere slitasje , slip-on joggesko er en av de viktigste trendene denne sesongen . Det er noe spesielt tiltalende om disse lett joggesko bokstavelig forsinket av og på , om du treffer stranden eller fjerne sikkerhet på flyplassen .   Dette fantastisk enkel å bære slip-on joggesko er litt smartere enn Fëanors blonder opp , og det betyr at de er allsidig nok til å være forbundet med en slim- utrustning Dress bare og jeans, chinos eller shorts. Selv om dette ikke konvensjonelle ni til fem se, kan du bare komme unna med en dempet på kontoret , avhengig av alvorlighetsgraden av kleskode .   Med Bottega Veneta vevd semsket skinn til Alexander McQueen dristige skallen motiv og andre som Lanvin , isfjell , Yohji Yamamoto, Bally, Maison Martin Margiela , Jimmy Choo og Valentino, for å nevne noen , utlån denne enkle , avslappet sneaker en aura av raffinement gjennom bruken av materialer av høy kvalitet , kan du være trygg på at du kan være iført dem dag til natt ganske snart . Les hele artikkelen her .

authorStream Live Help