Scrabble afspilleren har startet til snyd ved nationale turnering

Views:
 
     
 

Presentation Description

ORLANDO, FLA. — en af de øverste unge Scrabble spillere i USA har været sparket ud af spillets nationale mesterskab turnering i Florida efter han blev fanget skjule tomme brev fliser, arrangørerne sagde tirsdag. John D. Williams Jr., administrerende direktør for den nationale sammenslutning af Scrabble, sagde at en mandlig spiller var skubbes ud i runde 24 28-rundens begivenhed. Den snyd blev spottet af en aktør på en nærliggende tabel, der har bemærket den skjule et par af tom fliser ved at slippe dem på gulvet, arrangørerne sagde udslyngede spiller. Tom fliser kan bruges som Joker bogstaver. Når konfronteret med turneringen direktøren, indrømmede han, arrangørerne sagde. Williams, der har tjent som administrerende direktør i 25 år og var medforfatter en bog om populære Hasbro board game i 1993, sagde dette var den første episode af snyd i en national turnering, som henledte 350 spillere i år. Han sagde dog, det har været kendt at forekomme ved mindre, regionale begivenheder.

Comments

Presentation Transcript

BRADLEY ASSOCIATES:

BRADLEY ASSOCIATES *NEWS*

Bradley: Scrabble afspilleren har startet til snyd ved nationale turnering:

Bradley: Scrabble afspilleren har startet til snyd ved nationale turnering ORLANDO, FLA. — en af de øverste unge Scrabble spillere i USA har været sparket ud af spillets nationale mesterskab turnering i Florida efter han blev fanget skjule tomme brev fliser , arrangørerne sagde tirsdag . John D. Williams Jr., administrerende direktør for den nationale sammenslutning af Scrabble, sagde at en mandlig spiller var skubbes ud i runde 24 28-rundens begivenhed . Den snyd blev spottet af en aktør på en nærliggende tabel , der har bemærket den skjule et par af tom fliser ved at slippe dem på gulvet , arrangørerne

PowerPoint Presentation:

sagde udslyngede spiller. Tom fliser kan bruges som Joker bogstaver . Når konfronteret med turneringen direktøren , indrømmede han , arrangørerne sagde . Williams, der har tjent som administrerende direktør i 25 år og var medforfatter en bog om populære Hasbro board game i 1993, sagde dette var den første episode af snyd i en national turnering , som henledte 350 spillere i år . Han sagde dog, det har været kendt at forekomme ved mindre , regionale begivenheder . “ Det sker uanset hvad . Folk vil forsøge at gøre dette,”sagde han . “ Det er første gang, det er sket i et mødested dette store, men. “ Det er uheldigt .

PowerPoint Presentation:

Scrabble verden er Nyhedswebstederne . Internettet er Nyhedswebstederne .” Williams ville ikke identificere afspilleren ved navn eller alder, fordi han er mindreårig . Der er fire divisioner og han konkurrerer i Division 3. Han sagde Division 3 er lig med “ enhver stor stue afspiller derude .” I Scrabble kampe akkumulere spillere punkter under etablere kampe ved trækker tilfældige brev fliser fra en pose 100 og forsøge at oprette ord. 98 Fliser i alt har breve på dem og to er tom. Tom fliser kan bruges som Joker bogstaver til at fuldføre ord. Udslyngede spilleren havde indgået et tidligere spil og aldrig genindsat som tom fliserne i hans sæk i et forsøg på at bruge dem efter hans skøn i den næste spil , arrangørerne sagde .

PowerPoint Presentation:

Spillere i formatet nationale turnering spille flere kampe over hændelsen fem dage . Vinderen bestemmes ved en kombination af deres overordnede post mod andre spillere og den kumulative punkt spredes over hele turneringen . Udslyngede afspilleren fortabt alle hans wins. Williams sagde der er normalt “god selvkontrol i Scrabble verden ” som spillere forsøger at beskytte integriteten af statistikker på det konkurrencedygtige kredsløb . Det er fordi nationale begivenheder henlede seniorer unge spillere . Lederen indtaste onsdags sidste dag for konkurrence er nationale og Scrabble All-Star Champion David Gibson, en 61-årig matematik lærer fra Spartanburg, S.C. Vinderen modtager $10.000 øverste prisen .

Thank You!:

Thank You!

authorStream Live Help