Bradley swipes den sanne kostnaden for kredittkort

Views:
 
     
 

Presentation Description

Kredittkort gjøre kjøpe ting enkelt, men på noen betydelige kostnader, Bradley Associates gjennomgått. Kredittkort tilbud er vanskelig å motstå. Det ville være vanskelig for folk flest å pass opp et tilbud om en 56-tommers plasma-TV verdt $2500 for bare $50 i måneden på et kredittkort. Selv om mange personer kan ha råd til en $50 månedlig betaling, kan de ikke innse at de vil ende opp med å betale mer i renter enn for de opprinnelige kostnadene for TV. Det er en vanlig misforståelse å la deg selv bli vant til å betale kun minimumsbeløpet som forfaller på kredittkortet ditt bill. En liten månedlig betaling kan virke ubetydelig. Betalingen er imidlertid ikke se så ubetydelig når du forstår den sanne kostnaden for kredittkort og interesse. Ta for eksempel, la oss si at du virkelig gjorde gå ut og kjøpe en ny plasma-TV for $2500. Du brukte et kredittkort som hadde en årlig prosentsats (APR) av 18 prosent. I tillegg kan din månedlige minstebeløpet være så lavt som $50 som i eksemplet ovenfor. Men må for å beregne din sum langsiktig koster du vite hvordan din Minimumsbetalingen ble fastslått. En minimal innbetaling, bestemmes vanligvis ved hjelp av en prosentandel av hele saldoen. Prosentøkningen er vanligvis omtrent 2 prosent, men kan variere avhengig av kortet. Vær oppmerksom på Minimumsbetalingen går mot Rentebeløp og til det opprinnelige beløpet som du skylder.

Comments

Presentation Transcript

My Blog – :

My Blog – “Bradley and Associates Financial Solutions”

Bradley swipes den sanne kostnaden for kredittkort:

Bradley swipes den sanne kostnaden for kredittkort Kredittkort gjøre kjøpe ting enkelt , men på noen betydelige kostnader , Bradley Associates gjennomgått . Kredittkort tilbud er vanskelig å motstå . Det ville være vanskelig for folk flest å pass opp et tilbud om en 56-tommers plasma-TV verdt $2500 for bare $50 i måneden på et kredittkort . Selv om mange personer kan ha råd til en $50 månedlig betaling , kan de ikke innse at de vil ende opp med å betale mer i renter enn for de opprinnelige kostnadene for TV. Det er en vanlig misforståelse å la deg selv bli vant til å betale kun minimumsbeløpet som forfaller på kredittkortet ditt bill.

PowerPoint Presentation:

En liten månedlig betaling kan virke ubetydelig . Betalingen er imidlertid ikke se så ubetydelig når du forstår den sanne kostnaden for kredittkort og interesse . Ta for eksempel , la oss si at du virkelig gjorde gå ut og kjøpe en ny plasma-TV for $2500. Du brukte et kredittkort som hadde en årlig prosentsats (APR) av 18 prosent . I tillegg kan din månedlige minstebeløpet være så lavt som $50 som i eksemplet ovenfor . Men må for å beregne din sum langsiktig koster du vite hvordan din Minimumsbetalingen ble fastslått .

PowerPoint Presentation:

En minimal innbetaling , bestemmes vanligvis ved hjelp av en prosentandel av hele saldoen . Prosentøkningen er vanligvis omtrent 2 prosent , men kan variere avhengig av kortet . Vær oppmerksom på Minimumsbetalingen går mot Rentebeløp og til det opprinnelige beløpet som du skylder . I dette tilfellet var det opprinnelige beløpet $2500. For $2500 plasma-TV, ville 2 prosent av den opprinnelige gjelden være $50. Med en APR av 18 prosent , vil betalingen dekke $38 i interesse og $13 mot ditt ansvar for $2500. Etter den første innbetalingen , ville du fortsatt skylder $2487. Grunnleggende formelen er :

PowerPoint Presentation:

1. Dele 18 prosent av 360 dagene i året som er lik.05 prosent . 2. Multiplisere.05 prosent ganger 30 kalenderdager som er 1.5. 3.Finally, multiplisere 1.5 etter den opprinnelige $2500-saldoen som er lik $37,50 ($38 avrundet ) i interesse . Hvis du har betalt bare 2 prosent av den totale saldoen grunn hver måned , ville det ta 334 måneder å betale din gjeld . Med andre ord , ville det kreve 28 år å betale $2500 erstatningsansvar . TV vil sannsynligvis har sluttet å jobbe lenge før du har betalt den.

PowerPoint Presentation:

Selv om du har bestemt deg å betale for 28 år , ville du også ha betalt $5897 i interesse . Den sanne kostnaden for 56-tommers plasma-TV ville ende opp som $8397. Imidlertid image hva du kanskje har tjent Hvis du hadde satt $50 i en sparekonto i 28 år . Selv på dagens gjeldende lave priser ville det ha vært et betydelig beløp . La oss for eksempel si at du startet en sparekonto eller åpnet en CD med en 5 prosent rente og avsatt $50 hver måned i 28 år . Også , la oss ta hva du ville ha betalt i skatt med en skattesats på 25% på inntekten som genereres .

PowerPoint Presentation:

Sparepengene totale ville ha vært $29,648. Du ville ha tjent $17,130 i renteinntekter . Total merverdiavgift-kostnadene ville ha vært $4,283. Etter skatt , ville du ha gjort en ekstra $12,847. Du kunne ha betalt for TV i kontanter , og hadde masse penger igjen .

authorStream Live Help