Sunt de acord

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Noi suntem cei care mentinem actuala stare de fapt.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Sistemul instaurat in lumea noastra libera se bazeaza pe acordul tacit al unui tip de contract incheiat de fiecare dintre noi, ale carui clauze sunt prezentate in linii mari in cele ce urmeaza. Click pentru a face prezentarea sa mearga automat. Prezentarea are sunet.

PowerPoint Presentation:

1) Sunt de acord ca la baza sistemului nostru sa fie competitia, chiar daca imi dau seama ca aceasta genereaza frustrari si furie pentru multi dintre cei care sunt invinsi.

PowerPoint Presentation:

2) Sunt de acord sa fiu umilit(a) sau sa fiu exploatat(a), cu conditia ca sa mi se permita, si mie la randul meu, sa umilesc si sa exploatez oricare persoana care ocupa un loc inferior pe scara piramidei sociale.

PowerPoint Presentation:

3) Sunt de acord cu excluderea si renegarea sociala a inadaptatilor, a marginalizatilor si a celor slabi, deoarece eu consider ca societatea poate sustine aceste categorii de persoane ineficiente doar pana intr-un anumit punct.

PowerPoint Presentation:

4) Sunt de acord sa depun bani la banca pentru a fi investiti dupa bunul plac al bancherilor si sa nu primesc nici un dividend din profiturile lor gigantice (care servesc la devalizarea tarilor sarace, lucru acceptat de mine implicit). Sunt de acord, de asemenea, sa platesc o dobanda mare pentru a lua cu imprumut bani de la banca, desi stiu ca acesti bani sunt de fapt banii altor clienti. GUVERNUL POPORUL SISTEMUL BANCAR

PowerPoint Presentation:

5) Sunt de acord sa congelam si sa aruncam tone de hrana desi avem mai mult decat ne trebuie, decat s-o oferim celor nevoiasi si sa le permitem sa traiasca celor cateva sute de mii de oameni care mor de foame in fiecare an.

PowerPoint Presentation:

6) Sunt de acord cu interzicerea eutanasierii. In schimb voi tolera ca moartea poate sa vina mai lent, inhaland sau ingerand substante toxice autorizate de catre stat.

PowerPoint Presentation:

7) Sunt de acord sa purtam razboaie pentru mentinerea pacii. Sunt de acord ca in numele pacii, primele cheltuieli ale bugetului statului sa fie pentru ministerul apararii. Sunt de acord ca aceste conflicte sa fie create artificial pentru a vinde stocurile de arme si pentru a face economia mondiala sa mearga inainte.

PowerPoint Presentation:

8) Sunt de acord cu hegemonia petrolului in economia noastra, desi este o energie scumpa si poluanta. Sunt de acord sa impiedic orice tentativa de inlocuire a lui, chiar daca se confirma ca a fost descoperita o modalitate gratuita si nelimitata de producere a energiei si chiar daca asta este in detrimentul tuturor.

PowerPoint Presentation:

9) Sunt de acord sa condamnam uciderea aproapelui nostru, dar nu si in cazul in care statul (biserica) spune ca este vorba de un inamic si ne incurajeaza sa-l eliminam.

PowerPoint Presentation:

10) Sunt de acord cu divizarea opiniei publice prin crearea partidelor de stanga si de dreapta, care isi vor petrece majoritatea timpului contrazincandu-se, lasand impresia ca sistemul progreseaza. Accept, de asemenea, orice fel de scindari posibile, deoarece ele imi permit focalizarea furiei spre portretul inamicului care imi este fluturat zilnic prin fata ochilor.

PowerPoint Presentation:

11) Sunt de acord ca puterea de modelare a opiniei publice, care in trecut era detinuta de religie, sa fie astazi incredintata afaceristilor nevotati democratic de catre electorat si sa li se dea posibilitatea de a controla statele, intrucat sunt convins ca vor folosi aceasta putere pentru o cauza mai buna.

PowerPoint Presentation:

12) Sunt de acord cu ideea conform careia fericirea se rezuma la confort, la placerea de a face sex si in libertatea deplina de satisfacere a tuturor poftelor, atata vreme cat publicitatea imi prezinta toata ziua acest lucru. Cu cat sunt mai nefericit, cu atat consumul meu creste: deci imi iau rolul in serios si contribui la buna functionare a economiei noastre.

PowerPoint Presentation:

13) Sunt de acord ca valoarea unei persoane este data de marimea contului sau din banca, accept evaluarea eficacitatii unei persoane luand in calcul cantitatea produsa in detrimentul calitatii muncii prestate si mai sunt de acord sa fie concediata in clipa in care nu mai este la fel de eficienta.

PowerPoint Presentation:

14) Sunt de acord ca sportivii (fotbalistii) si actorii sa fie platiti cu sume mari de bani, iar profesorii si doctorii cu mult mai putin, chiar daca de ei depinde educatia si sanatatea generatiilor viitoare.

PowerPoint Presentation:

15) Sunt de acord cu ignorarea varstnicilor a caror experienta ne poate fi utila, de vreme ce noi suntem specia cea mai evoluata de pe planeta (si, fara indoiala, chiar din univers) si suntem astazi constienti ca experienta nu poate fi invatata si nu e transmisibila.

PowerPoint Presentation:

Sunt de acord cu intretinerea constanta a fricii in mintile noastre, deoarece acest lucru este benefic pentru noi. 16) Sunt de acord cu vizionarea zilnica a stirilor negative si ingrozitoare din lumea noastra moderna, deoarece ne ajuta pe noi sa ne bucuram ca suntem atat de norocosi sa ducem vieti normale, traind aici in occident.

PowerPoint Presentation:

17) Sunt de acord ca industriasii, autoritatile militare si politicienii sa se adune periodic laolalta pentru a lua decizii cruciale legate de insasi existenta planetei, fara a se consulta si cu noi.

PowerPoint Presentation:

Sunt de acord cu raspandirea la nivel mondial a organismelor modificate genetic, permitand astfel marilor trusturi agroalimentare sa breveteze organisme vii si sa utilizeze uriasele profituri realizate pentru a controla si subjuga agricultura mondiala. 18) Sunt de acord sa consum carne de vita plina de hormoni, chiar daca acest lucru nu este mentionat explicit pe etichete.

PowerPoint Presentation:

19) Sunt de acord ca bancile internationale sa imprumute bani tarilor care doresc sa se inarmeze pentru a intra intr-un conflict armat, astfel hotarand cine are voie si cine nu are voie sa intre in razboi. Sunt perfect constient(a) ca este bine ca ambele parti sa fie finantate, deoarece astfel se pot castiga o multime de bani. Aceste conflicte trebuie sa dureze cat mai mult timp posibil, cu scopul de a le prada resursele atunci cand ajung in imposibilitatea de a rambursa imprumuturile facute.

PowerPoint Presentation:

20) Sunt de acord ca multinationalele sa nu introduca progresul social, de care se bucura occidentul, cand deschid o filiala in tarile aflate in curs de dezvoltare. Oamenii de acolo trebuie sa ne fie recunoscatori pentru crearea locurilor de munca si companiile noastre trebuie sa respecte legile aflate in vigoare in acele tari, care permit copiilor sa munceasca in conditii inumane si periculoase. Nu avem voie sa intervenim fiindca asta ar insemna incalcarea drepturilor omului.

PowerPoint Presentation:

21) Sunt de acord ca politicienii pot avea o onestitate indoielnica si, uneori, pot fi chiar corupti. Mai cred de asemenea ca acest lucru este normal avand in vedere puternicele presiuni cu care se confrunta. In schimb noua celorlalti nu ar trebui sa ne fie permis nimic peste nivelul zero de toleranta.

PowerPoint Presentation:

22) Sunt de acord ca industria alimentara si cea farmaceutica sa vanda in tarile defavorizate produse cu termen de valabilitate depasit sau substante cancerigene care sunt interzise in occident.

PowerPoint Presentation:

23) Sunt de acord sa permit restului planetei, e vorba de 4 miliarde de oameni, sa gandeasca diferit fata de noi, cu conditia sa nu-si exprime “credintele” in fata noastra si sa nu le fie permisa interpretarea istoriei noastre din perspectiva notiunilor lor filozofice primitive.

PowerPoint Presentation:

24) Sunt de acord cu ideea care spune ca in natura exista doua categorii de fiinte: cei care vaneaza si cei care sunt vanati. Iar noi, chiar daca avem constiinta si putem vorbi, nu putem sa scapam de aceasta dualitate, dar avem justificat motivul pentru care ne comportam in acest mod.

PowerPoint Presentation:

25) Sunt de acord ca trecutul nostru este vazut ca un sir neintrerupt de conflicte, de conspiratii politice si de lupte pentru hegemonie, dar mai stiu ca in zilele noastre acestea nu mai pot fi plauzibile deoarece am atins punctul culminant al evolutiei noastre si suntem martorii regulilor dupa care se guverneaza lumea: cautarea fericirii, libertate pentru toata lumea. Nu asta ne spun politicienii in discursurile lor, iar si iar?

PowerPoint Presentation:

26) Sunt de acord fara discutie si consider ca fiind adevarate toate teoriile care explica misterele originii noastre. De asemenea, sunt de acord cu faptul ca naturii i-au trebuit milioane de ani pentru a crea o fiinta umana, a carei unica preocupare o reprezinta dezvoltarea abilitatii de auto-distrugere intr-o clipita a propriei specii.

PowerPoint Presentation:

27) Sunt de acord ca goana nebuneasca dupa profit inseamna implinirea fundamentala a omului, iar acumularea bogatiilor constituie aspectul cel mai de seama al succesului unei persoane.

PowerPoint Presentation:

28) Sunt de acord cu defrisarea padurilor si cu disparitia pestilor aproape in totalitate din rauri, mari si oceane. Accept cresterea poluarii industriale, aruncarea chimicalelor si a elementelor radioactive in natura. Sunt de acord sa utilizez toate felurile de aditivi chimici in alimentatie, deoarece sunt convins ca, din moment ce si producatorii le folosesc, aceste produse sunt bune si inofensive pentru noi.

PowerPoint Presentation:

29) Sunt de acord cu razboiul economic necrutator care se duce la ora actuala pe Terra, chiar daca presimt ca ar putea duce la o catastrofa fara precedent.

PowerPoint Presentation:

30) Sunt de acord cu aceasta situatie si recunosc ca nu pot face absolut nimic pentru a o schimba sau macar pentru a o imbunatati.

PowerPoint Presentation:

31) Sunt de acord sa fiu tratat(a) ca o vita, deoarece pana la urma constientizez faptul ca nu merit nimic mai bun de atat.

PowerPoint Presentation:

32) Sunt de acord sa nu pun nici o intrebare, sa inchid ochii si sa trec cu vederea tot ce a fost mentionat aici si sa nu ma opun in nici un fel pentru a nu avea dureri de cap, deoarece sunt mult prea ocupat(a) cu propria-mi viata si cu propriile griji. Sunt de acord sa apar cu pretul vietii acest contract, daca mi se va cere sa fac asta.

PowerPoint Presentation:

33) Sunt de acord prin urmare, in perfecta cunostinta de cauza si o data pentru totdeauna, sa accept aceasta matrice trista si intunecata cu care m-ati legat la ochi, deoarece ea ma ajuta sa nu vad ceea ce se intampla de fapt. Stiu ca actionati spre binele meu si al tuturor, iar pentru asta va sunt profund recunoscator.

PowerPoint Presentation:

Echipa Terra sacra http://terresacree.org Va multumim pentru traducerea si difuzarea pe scara larga a acestei prezentari.

authorStream Live Help