Den Haney Grupp: WTI Crude på en låg

Views:
 
     
 

Presentation Description

Shell och de andra i kursen säger att de är "fullt samarbete" med i undersökningen. De möjliga kränkningarna rör priserna på Platts.

Comments

Presentation Transcript

Den Haney Grupp: WTI Crude på en låg, med EU Sondera prisöverenskommelser:

Den Haney Grupp: WTI Crude på en låg, med EU Sondera prisöverenskommelser Den Haney Group

Den Haney Group :

Den Haney Group Den Haney Group spårar West Texas råolja som priserna sjunkit till den lägsta märket i nästan två veckor, med den totala marknaden visar tecken på leveranser stigande. EU-tjänstemän undersöker oljebolag när det gäller konkurrensrättsliga överträdelser avseende manipulation av priserna. Båda dessa utvecklingar bokstavera till uppmärksam investerarens god avkastning. " Futures uppvisade liten förändring i New York efter att ha fallit under fyra dagar fortsätter övergripande nedgång skapa den längsta körningen av förluster i år.

Den Haney Group:

Den Haney Group Råoljelagren fick 1,1 miljoner fat förra veckan, enligt API. En rapport som släpptes idag visar lager klättrade 450.000 fat. Tillsammans med mer information bryta om Royal Dutch Shell, BP, Statoil ASA och Platts utreds efter nyheten att EU-kommissionen genomförde räder i tre länder. Bevisar återigen att med mångfald solida vinster uppkommer huruvida en marknad är på väg upp eller ner med korrekt analys, "David Holmes Senior Vice President för Mergers and Acquisitions på The Haney Group sade i dag. "Varulagret är hög, det finns inga geopolitiska frågor just nu, och med industrin behöver för att hålla en låg profil på grund av utredningar oljan skulle sjunka," David Holmes sade att tillfoga, "Vi hör rapporter förutspår att West Texas kommer att sjunka till $ 92,50 eller lägre per fat. " Den Haney Group

Den Haney Group :

Den Haney Group WTI leverera i juni låg på $ 94,01 per fat, ned 20 cent idag. Volymen av alla kontrakt var 59 procent under 100-dagars medelvärde. Priserna sjönk 96 cent till $ 94,21 igår, den största nedgången sedan 1 maj. Brentolja leverera i juni sjönk 25 cent till $ 102,35 per fat i London. EU: s riktmärke var en premie på $ 8,34 till WTI, ner från $ 8,39 dagen innan. EU-kommissionen utreder uppgifter som företagen kan ha samarbetat i rapporteringen snedvridna priser till ett pris rapportering byrå att manipulera de offentliggjorda priserna för ett antal av olja och andra produkter. Shell och de andra i kursen säger att de är "fullt samarbete" med i undersökningen. De möjliga kränkningarna rör priserna på Platts. "Detta är en solid trend att följa med nu är det dags att få ombord, strategisk planering som leder till att uppnå en lönsam slut för våra investerare är målet" slutade The Haney Group Senior Vice President David Holmes 'observation.

authorStream Live Help