DILEMMA

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Azok pártján állok akik túllépték az 50. életévüket. Akik még nem, azok ne nevessenek hanem csak reméljék, hogy egyszer majd ők is megélik azt a kort! Ime a betegség nevének eredete: Csík Jancsi intelmei

PowerPoint Presentation:

Tegnap elhatároztam, hogy megmosom a kocsimat. Útban a garázs felé meglátom a leveleimet a konyhaasztalon. Jó, hadd vessek rájuk egy pillantást, hátha valami sürgös dolog is van köztük. Leteszem az autókulcsokat az asztalra a levelek mellé és meglátok az asztalon néhány kifizetésre váró számlát és egy csomó reklámlapot amit elhatároztam, hogy a szemétbe dobok de a szemetes kosár tele volt ! Visszatettem a számlákat azzal a gondolattal, hogy leviszem a szemetet. Mivel a papirokat tartalmazó konténer éppen a bankautomata mellett van, úgy gondoltam, hogy okosabb lenne előbb a számlákat kifizetni.

PowerPoint Presentation:

Letettem a szemetet, felvettem a számlákat és elindultam. Vajon hol van a bankkártyám? Ah, a tegnap viselt ruhám zsebében! Elhaladva az asztal mellett, az előbb kinyitott kólás dobozt vettem észre. Megmelegedett … Megyek a bankkártyámért, de előbb a hűtőbe teszem a kólát. A konyha felé menet észreveszem a kókadt növényeket ; meg kellene locsolni őket! Leteszem a kólát a konyhaasztalra és láss csodát, megtalálom a tegnap óta keresett szemüvegemet!

PowerPoint Presentation:

Legjobb lesz ha előbb a virágokat öntözöm meg, majd a szemüvegemet visszaviszem az iróasztalra. Visszateszem a szemüveget a konyhaasztalra, vizet teszek egy edénybe amikor meglátom a TV távirányitót is. Vajon ki hagyta a konyhában. Este ha TV-t szeretnénk nézni senkinek sem fog az eszébe jutni, hogy a konyhában keresse. … Jobb ha visszaviszem a nappaliba. De előbb megöntözöm a virágokat. Öntözés közben kiloccsan a víz a parkettre. Leteszem a távirányitót és hozok egy rongyot , hogy feltöröljem a vizet.

PowerPoint Presentation:

Az előszobán áthaladva arra gondolok, hogy kicserélhetném a képrámát. Tovább megyek, de már nem tudom mit is akartam tenni … A nap végén: - Az autóm nincsen lemosva, - A számlák kifizetetlenek, A doboz kóla a konyhaasztalon, A virágok nem kaptak elég vizet, A szemetes kosár tele van,

PowerPoint Presentation:

- Hol van a bankkártyám ? - Nem találom a távirányitót!? - Vajon hova tettem a szemüvegem !? - Az autókulcsaimat elnyelte a föld! A nap végén sehogyan sem fér a fejembe, hogyan voltam elfoglalt egész nap ha nem csináltam semmit és miért vagyok kutyafáradt! Ráébredek, hogy súlyos az helyzetem és orvoshoz kell forduljak, de előbb megnézem a többi levelem is …. Tudnál segiteni ?

PowerPoint Presentation:

Küld el ezt a levelet akinek akarod, mert én már nem emlékszem, hogy kinek küldtem el … Ne küld vissza mert lehetséges, hogy újra megkapod tőlem! Ne nevess ha veled még nem történt meg, holnap rajtad a sor!!! Az öregség elkerülhetetlen ; A bölcsesség csak egy lehetőség ; Az önirónia viszont egy terápia !

De kivel is társalogtam ???:

De kivel is társalogtam ? ??

authorStream Live Help