Els tres porquets

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

El conte explicat pels alumnes de l'Aula d'Acollida

Comments

Presentation Transcript

ELS TRES PORQUETS : 

ELS TRES PORQUETS

Aquests són els tres porquets que tenen una mare tan pobra que no els pot alimentar i se’n van a fer fortuna. : 

Aquests són els tres porquets que tenen una mare tan pobra que no els pot alimentar i se’n van a fer fortuna.

El primer porquet troba un pagès que porta un feix de palla i n’hi demana una mica per fer-se una casa.El pagès n’hi dóna un bon manat i el porquet es fa una caseta. : 

El primer porquet troba un pagès que porta un feix de palla i n’hi demana una mica per fer-se una casa.El pagès n’hi dóna un bon manat i el porquet es fa una caseta. LA GIRAFA DE LA MUNTANYA, LA, LA, LA…

El segon porquet troba un llenyataire carregat de llenya i n’hi demana una mica per fer-se una casa. El llenyataire li dóna unes quantes branques d’alzina i el porquet es fa una barraca. : 

El segon porquet troba un llenyataire carregat de llenya i n’hi demana una mica per fer-se una casa. El llenyataire li dóna unes quantes branques d’alzina i el porquet es fa una barraca. Adéu senyor i moltes gràcies!! Adéeeeu!

Slide 5: 

El tercer porquet troba un manobre que du un carretó ple de maons i n’hi demana uns quants per fer-se una casa. El manobre n’hi dóna una bona pila i el porquet es fa una casa amb tots els ets i uts. Patufet d’on vens, la, la, la…

Slide 6: 

Un dia, un llop afamegat arriba a la caseta de palla per menjar-se el porquet. Com que el porquet no li vol obrir la porta, el llop bufa i bufa, i tota la palla surt volant. El porquet, espantat, fuig fins a casa del seu germà, el segon.

Slide 7: 

OBRIU PORQUETS!! BUFARÉ I BUFARÉ I LA CASA US ENSORRARÉ!!! Un altre dia, el llop arriba a la barraca de fusta per menjar-se els porquets. Com que ells no el deixen entrar, el llop bufa i bufa…

Slide 8: 

I totes les branques de fusta cauen a terra. Els porquets, espantats, fugen a casa de l’altre germà.

Slide 9: 

Més endavant, el llop arriba a la casa de maons per menjar-se els porquets. Com que ells no el deixen entrar, el llop bufa i bufa, però no aconsegueix res.

ALESHORES DECIDEIX ENTRAR PER LA XEMENEIA. ELS PORQUETS DESTAPEN L’OLLA I EL LLOP HI CAU A DINS. : 

ALESHORES DECIDEIX ENTRAR PER LA XEMENEIA. ELS PORQUETS DESTAPEN L’OLLA I EL LLOP HI CAU A DINS.

Slide 11: 

FI JA S’HA ACABAT? OOOOOOOOOH!

authorStream Live Help