Treball J A P �

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Albert Fernàndez Bordell 6è 26-04-2011:

J a p ó Albert Fernàndez Bordell 6è 26-04-2011

Índex:

Índex 1 i 2 ...............................Terratrèmols. 3…………………………………Tsunami. 4……………………………......Centrals Nuclears. 5………………………………Conseqüències

Terratrèmol:

Terratrèmol Un terratrèmol es un alliberament d’energia acumulada pels desplaçaments de les diferents plaques de l'escorça terrestre. El terratrèmol de Japó va ser un tremolor de terra que va tenir lloc a les 05:46:23 . El terratrèmol va durar uns 2 minuts. L’epicentre del terratrèmol es va localitzar sota mar, a 130 kilòmetres a l'est de Sendai, a la prefectura de Miyagi, al Japó.

Terratrèmol:

Terratrèmol La televisió ha mostrat com a alguns llocs de Tokio els edificis han patit incendis. El Japó és un del països on més nombre de terratrèmols hi han, aquest any al març ha sigut el més fort de tots els que han patit.

T s u n a m i:

T s u n a m i Un tsunami és una sèrie d'ones massives que poden tenir lloc després d'un terratrèmol. Després del terratrèmol es va generar una alerta de tsunami per a la costa pacífica del Japó i altres països . Una onada de 10 m es va emportar moltes cases i també va arribar al aeroport de Fukugima .

Centrals nuclears:

Centrals nuclears Una central nuclear es una fàbrica per produir energia elèctrica. Desprès del terratrèmol de Japó en la central nuclear de Fukushima van haver-hi explosions en alguns sectors. La central nuclear de Fukushima hi han 6 reactors nuclears d’aigua bullent.

Conseqüències :

Conseqüències Van haver-hi 1000 morts i 88500 cases de Japó destrossades per el tsunami. Va haver-hi molta gent que va perdre la seva família per el tsunami. El terratrèmol va destrossar moltes carreteres i autopistes de Japó.

Bibliografia:

Bibliografia Tota la informació la he trobat a: Viquipèdia Wikipèdia

authorStream Live Help