Cambodgia Phnom Penh, Palatul Regal 4

Views:
 
     
 

Presentation Description

YOU CAN DOWNLOAD THIS PRESENTATION HERE: http://www.slideshare.net/michaelasanda/phnom-penh-palatul-regal-4 Thank you! In 1813, King Ang Chan (1796-1834) constructed Banteay Kev (the 'Cristal Citadel') on the site of the current Royal Palace and stayed there very briefly before moving to Oudong. Banteay Kev was burned in 1834 when the retreating Siamese army razed Phnom Penh. It was not until after the implementation of the French Protectorate in Cambodia in 1863 that the capital was moved from Oudong to Phnom Penh, and the current Royal Palace was founded and constructed.

Comments

By: michaelasanda (49 month(s) ago)

Thank you for stopping by, thanks for your support

By: mexicaninsurance1 (49 month(s) ago)

thank you

By: sandamichaela (49 month(s) ago)

thank you

By: abstergo2008id (49 month(s) ago)

Perfect! I like it!

Presentation Transcript

Slide1:

Palatul Regal 4 Phnom Penh

Slide2:

2 mai 2009 Bulevardul Samdech Sothearos

Slide3:

Sala Tronului

Slide7:

Sala Tronului

Slide12:

Sala Tronului a fost inaugurată în anul 1919 de regele Sisowath. Clădirea actuală din ciment a înlocuit o construcţie din lemn ridicată la 1869.

Slide13:

Incinta-galerie a Pagodei de Argint

Slide14:

Pagoda de Argint

Slide15:

Pagoda de Argint , numită astfel din cauza pardoselei acoperite cu peste 5000 de plăci din argint, cântărind fiecare peste un kg, este cunoscută ca Wat Preah Keo (Pagoda lui Buddha de Smarald). Ea a fost construită din lemn la 1892, în timpul domniei regelui Norodom, şi a fost reconstruită în 1962. Pagoda de argint a fost păstrată de khmerii roşii pentru a demonstra lumii respectul lor faţă de moştenirea culturală. Deşi peste 60% din conţinutul pagodei a fost distrus sub Pol Pot, ceea ce a rămas este spectaculos.

Slide22:

Scara care duce la Pagoda de Argint este din marmură italiană

Slide26:

Pagoda de Argint este î nconjurat ă de o galerie decorată cu frescă pe la 1900 Povestea, care începe de la poarta de răsărit, descrie epopeea Reamker (versiunea cambodgiană a Ramayanei)

Slide30:

Golden Shower Tree ( Cassia fistula )

Slide33:

În Pia ţa Primei brazde primăvara regele trage cu un plug prima brazdă, simbolizând începerea muncilor agricole

Slide34:

Clădirea Marii Adunări Naţionale

Slide36:

Fotografii: ♦ Sanda Negruţiu ♦ Sanda Foişoreanu Prezentare: Sanda Foişoreanu https://plus.google.com/+SandaMichaela Phnom Penh Muzică: ♦ Smithsonian Folkways - Khmer loeu

authorStream Live Help