L' espantaocells que no tenia nom

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

L' espantaocells que no tenia nom:

L' espantaocells que no tenia nom

Slide2:

Hi havia una vegada una espantaocells que vivia en mig d’un camp de flors. Tot i viure en un lloc tant bonic, estava trista perquè no tenia nom. Però un dia, va ser valenta i va decidir anar a buscar algú que l’ajudes a triar el seu nom. Es va posar el barret més bonic que tenia i va començar el seu viatge.

Slide4:

Quan ja portava molt temps caminant, de lluny va veure una Granja. L’espantaocells va decidir apropar-se a veure si trobava algú que la pogués ajudar a trobar el seu nom.

Slide6:

A la granja es va trobar amb els dos graners que treballaven la terra i cuidaven dels animals, a un porquet, una vaca, un cavall i unes quantes gallines. Ella es va posar molt contenta ja que per fi tindria un nom. L’espantaocells va dir: -Bon dia a tothom! Que serieu tan amables d’ajudar-me. El granger va dir: - i tant que si! Que necessites? Doncs bé, estic una mica trista, doncs encara no tinc nom. però ni els grangers ni els animals la van poder ajudar. I va seguir el seu viatge.

Slide8:

Tan i tan va caminar, que va arribar a un poble petit, amb un riu, un pont i unes quantes cases. Al apropar-se, es va trobar una nena jugant. I l’espantaocells li va preguntar: Bon dia nena, que em podries ajudar? La nena li va dir que si, tot movent la carona. - doncs no tinc nom i estic molt trista, que em podries ajudar a trovar el meu nom?- va preguntar l’espantaocells. La nena li va dir: pobre espantaocells, doncs fas cara de violeta, que t’agrada aquest nom? Ui, no sé pas, el violeta és un color que no m’agrada molt- va respondre l’espantaocells. - No et preocupis trobaré algú que m’ajudi. Moltes gràcies maca.- i l’espantaocells seguí el seu camí.

FI:

FI

authorStream Live Help