BMD 6.6 door Meliszie

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Build my Dream Seizoen 6:

Opdracht 6 – Finale Een boomhuis Build my Dream Seizoen 6

De opdracht:

De opdracht Bouw een boomhuis (dus geen kamers op de grond) Boomhut 1: woonkamer, keuken, badkamer Boomhut 2: badkamer Boomhut 3: slaapkamer ouders Boomhut 4: slaapkamer tiener Eko Indeling boomhutten kinderen en peuter mag je zelf weten Gebruik veel natuurlijke materialen, denk ook aan de stijl (Afrikaans) Budget: 250.000 simoleon ( Ik heb ongeveer 140.000 gebruikt) Locatie: Watervalweg 53 in Sunset Valley Kaveltype: Bewoonbaar

Plattegrond:

Plattegrond 1 2 3 4 5 6 7 Kamer jongen ( Perdana ) Kamer tiener ( Eko ) Badkamer Keuken, woonkamer, badkamer Kamer meisje ( Satria ) Kamer peuter ( Aninda ) Kamer ouders Dit is de enige plattegrond waar alle bomen op te zien zijn denk ik, op andere vielen er een paar weg, die kreeg ik niet op de foto.

Plattegrond:

Plattegrond

Plattegrond:

Plattegrond

Plattegrond:

Plattegrond

Plattegrond:

Plattegrond Op deze plattegrond kun je ook het zwembad, het tuintje, de auto en de zitplaatsen goed zien.

Buitenkant De ingang:

Buitenkant De ingang Doordat de hutten in de lucht zijn kun je overal in de tuin makkelijk komen. Als je goed kijkt zie je op de foto rechts, links ook een leuk spel opgesteld staan.

Buitenkant:

Buitenkant

Buitenkant De plekken om lekker te zitten:

Buitenkant De plekken om lekker te zitten De ligstoelen zijn expres gericht naar de waterval. Zo heb je een extra mooi uitzicht tijdens het relaxen. Ook is er ruimte voor een kampvuur gemaakt. Hierboven kan ook een rooster gezet worden, zodat erop gekookt kan worden.

Buitenkant Zwembad:

Buitenkant Zwembad Het zwembad is natuurlijk gehouden. De kleuren zijn rustig en eromheen zijn planten, bloemen en stenen geplaatst. Men had nog nagedacht over een vijver, maar door de waterval naast het huis is toch gekozen voor een zwembad.

Buitenkant Tuintje:

Buitenkant Tuintje Achteraan is nog een tuintje te vinden. Dit is zo natuurlijk mogelijk gehouden, en expres niet netjes in rijtjes. Zo werkt de natuur nu eenmaal niet.

Buitenkant Veranda’s en uitzicht:

Buitenkant Veranda’s en uitzicht

Buitenkant nog wat laatste impressies:

Buitenkant nog wat laatste impressies Links is goed te zien hoeveel bomen er bij het huis zijn. Veel bomen zijn om de hutten te steunen, maar lang niet allemaal. Rechts is goed het prachtige uitzicht te zien wat je hebt vanuit het huis.

Hoofdboomhut:

Hoofdboomhut

Hoofdboomhut:

Hoofdboomhut Door het hele huis zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt, ook voor de vloeren en muren. Ook zijn er geen gordijnen. In Afrika werd het natuurlijke ritme aangehouden, en dat doet de familie ook graag hier.

Hoofdboomhut:

Hoofdboomhut Wat je links ziet is gelijk rechts naast de voordeur. Een lekker hoekje om bijvoorbeeld een boek te lezen, en de boekenkast is gelijk een afscheiding van de keuken en de bar.

Hoofdboomhut:

Hoofdboomhut

Hoofdboomhut:

Hoofdboomhut

Slaaphut ouders:

Slaaphut ouders

Slaaphut ouders:

Slaaphut ouders Het is misschien moeilijk te zien door de donkere muur, maar ook deze is van hout.

Slaaphut ouders:

Slaaphut ouders De tv die hier staat is vooral voor David. Let ook op de boom die midden door de kamer gaat.

Slaaphut peuter:

Slaaphut peuter

Slaaphut Aninda:

Slaaphut Aninda

Slaaphut Aninda:

Slaaphut Aninda

Slaapkamer Satria:

Slaapkamer Satria Satria wilde graag de vogeltjes helpen, omdat het in palmbomen toch wat lastig is om een nest te maken. Deze foto laat ook goed zien dat er goed aan de buitenverlichting is gedacht. Zoals je misschien ziet zijn niet overal hekken. Dit geeft een net iets opener gevoel en is niet onveilig, omdat er genoeg ruimte is om bij de rand vandaan te lopen, of er aan de andere kant een hek is.

Slaapkamer Satria:

Slaapkamer Satria

Slaapkamer Satria:

Slaapkamer Satria

Slaapkamer Perdana:

Slaapkamer Perdana

Slaapkamer Perdana:

Slaapkamer Perdana

Badkamer:

Badkamer De fontein voor de deur is een mooie versiering, maar ook een duidelijke aanduiding dat dit de badkamer is. Ook is op deze foto te zien dat er bij de ramen aan is gedacht om deze niet helemaal open te maken. Het is moeilijk naar binnen te kijken op zo’n hoogte, maar het idee is toch fijner.

Badkamer:

Badkamer

Badkamer:

Badkamer

Badkamer:

Badkamer

Slaapkamer Eko:

Slaapkamer Eko

Slaapkamer Eko:

Slaapkamer Eko

Slaapkamer Eko:

Slaapkamer Eko

Andere tijden:

Andere tijden

Andere tijden:

Andere tijden

PowerPoint Presentation:

Bedankt voor het kijken Vergeet niet je stem uit te brengen op de creatie die jij het beste vindt! ( Dit kan hier: http://forum.thesims3.com/ jforum / posts /list/90/712953.page )

authorStream Live Help