Számítógépes barátaim

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Számítógépes barátaim - My friends

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "

PowerPoint Presentation:

Kik is az én számítógépes barátaim? A számítógépes barátaim…. Ők azok a barátok, akik választása természetes volt.... Senki sem vászthatja meg a családját, de a barátokat…. Igen ! Igen!!!

PowerPoint Presentation:

(e). Számítógépes barátaim ! Kik ők ? ? Ők azok, akik megnevettetnek, amikor jópofa üzenetet küldenek. Kik ők ? ? Ők azok , akik biztosítják számomra, hogy nem vagyok magamra hagyva! Szeretem a számítógépemet, mert a barátaim benne vannak !

PowerPoint Presentation:

A számítógépes barátaim akik beszélnek hozzám akár egy üzenettel vagy egy jó zenével talán a gondolataikkal vagy egy viccel de az is lehet, hogy egy szép képpel

PowerPoint Presentation:

Azok számára , akik nem ismerik ezt a computer világot , furcsa lehet mindez Már tisztáztuk régen hogy ez nem mindennapi világ Hát nem is tudom ... D E S ZERETEM !

PowerPoint Presentation:

Számítógépes barátok…. azok vagytok mindannyian akik beragyogják az életemet akik mosolyra késztetnek megnevettetnek vagy elgondolkodtatnak

PowerPoint Presentation:

I és én általuk jól érzem magam módomban áll hogy, benneteket B A R Á T A I M N A K nevezzelek MY FRIENDS

PowerPoint Presentation:

KÖSZÖNÖM! Mindenkinek köszönöm everyone Köszönöm a kedvességet maradjatok a barátaim ! még nagyon hosszú ideig

PowerPoint Presentation:

Nincsenek nagy dolgaim, de küldöm az őszinte mosolyom. Nem mindig találom a megfelelő szavakat, de azt akarom,hogy érthető legyen. Nem vagyok messze tőletek,és it vagytok mellettem Nem mindig vagyok vonalban, de nem felejtek el senkit . Bár a barátságunk virtuális, én azonban szépnek tartom. A szívem kertjében egy új virág bontogatja a szirmait Minden nap megöntözöm , mert ez a barátságunk jelképe.

authorStream Live Help