Washington Post BP Holdings Madrid Financial Reviews - Wal-Mart freaki

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Washington Post BP Holdings Madrid Financial Reviews

PowerPoint Presentation:

Wal-Mart freaking ut om økonomien . Bør resten av oss ?

PowerPoint Presentation:

" Vel , vi bare hadde en av disse ukene her på Walmart U.S. Hvor er alle kundene ? Og hvor er deres penger ? “ På fredag , Bloomberg utgitt et par interne e-post fra Wal-Mart ledere panikk om selskapets verste salg start i sju år , "en total katastrofe ," som en putte den. Execs tilskrevet lønn skatt fottur som sparket på januar 1, kutte median familiens take - home lønn ved ca $1000 i år Wal -Marts nedgangen . Så hvis du sliter med Wal-Mart, betyr det at alle andre bør bekymre ? Det er to måter å se på dette .

PowerPoint Presentation:

Først er at dette er en forferdelig tegn . Wal-Mart utgjør en stor del av den amerikanske økonomien-2,3 prosent av BNP i 2006-som mange analytikere ser på det som en nøkkel bellwether. Matt Stoller skrev en glimrende post i fjor på dette emnet : På grunn av sin skala og bemerkelsesverdig mengden data har selskapet faktisk mer detaljert data om økonomi enn de fleste makro-økonomiske prognosemakere . Som Fed styret guvernør Randall Kroszner sa i et møte i juni 2006, Walmart tjenestemenn " effektivt vet hva retail salg er før tallene rapporteres fordi deres salg er så høyt korrelert med generelle detaljomsetningen ."

PowerPoint Presentation:

Stoller kjemmet gjennom transkripsjoner av møter fra Federal Open Market Committee gjennom årene , og fant at Wal-Mart var ofte advarsel om tegn på problemer i økonomien lenge før noen andre : I 2004 begynte Walmart advarsel av høye energipriser , og at forbrukerne var " likviditet-anstrengt ". Selskapet så i salgstall som forbrukerne ble stadig mer levende lønnsslipp til lønnsslipp . I 2005, selskapet begynte å bekymre deg om en " merkelige " situasjon-forbrukeren ble tappet ut , men salget og Walmart kunne ikke finne ut hvorfor . Dette var et snev av kreditt boble , men Fed ignorert det.

PowerPoint Presentation:

Med andre ord , ta hensyn til Wal-Mart. De vet ofte noe resten av oss ikke . Men hvis tungsinn ikke er noe for deg , det er en annen måte å se på Wal-Mart's woes. Firmaet er kanskje bare faller byttedyr til konkurrenter . Tilbake i 2008 publisert Emek Basker , en økonom ved University of Missouri, en papir , noe som tyder på at Wal-Mart faktisk gjør bedre i svake økonomiske perioder . Teorien her er at Wal-Mart er en " mindreverdig gode "- Når tidene er tøffe og inntekter faller, forbrukere bytte til shopping på det billigere detaljhandel giganten .

PowerPoint Presentation:

Baksiden av som : Når økonomien returer , Wal-Mart høyere priset rivaler gjøre bedre . Som det skjer , målet er salg steg 3.1 prosent i januar , en del av en generell uptick i avdelingen for varer og store shopping. Så det er meget mulig at Wal-Mart's woes er bare spesifikke for selskapet , og ikke en del av en bredere trend . Videre lesning : Dette årets lønn skatt fottur utslettet et år igjen av lønns gevinster , selv om økonomer er fortsatt usikker på hvordan forbrukerne vil reagere på kuttet i take - home lønn . Vil de skjære ned på utgiftene , eller bare begynne å låne mer ?

PowerPoint Presentation:

–Matt stollers innlegg på Walmart er verdt å lese i sin helhet-blant annet han bemerker at det er bevis selskapet hever lønn som svar på trusselen om protester og streiker . Read More: http://www.mendeley.com/groups/2687241/bp-holdings-barcelona-madrid-spain/ http://www.slideshare.net/jaantjebrowning/bp-holdings-barcelona-madrid-spain

authorStream Live Help