Regjistri telefonik i disa shteteve

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Regjistri telefonik i disa shteteve: Shqiperi, France, Zvicerr, Itali, Gjermani, Amerike dhe Angli

Comments

authorStream Live Help