WAT IS KASPERSKY ERROR CODE 27300 & HOE

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Kaspersky is bedoeld om uw computersysteem te beschermen tegen kwaadaardige programma's en online bedreigingen. Daarom zorgt het voor veilig surfen op het internet, gegevensbeveiliging en downloaden. Omdat het zo'n geweldig antivirusprogramma is,

Comments

Presentation Transcript

WAT IS KASPERSKY ERROR CODE 27300 & HOE HET OP TE LOSSEN? :

WAT IS KASPERSKY ERROR CODE 27300 & HOE HET OP TE LOSSEN?

Slide 2:

Kaspersky is bedoeld om uw computersysteem te beschermen tegen kwaadaardige programma's en online bedreigingen. Daarom zorgt het voor veilig surfen op het internet, gegevensbeveiliging en downloaden. Omdat het zo'n geweldig antivirusprogramma is,

REDENEN ACHTER DEZE FOUT:

REDENEN ACHTER DEZE FOUT Verstoring van de internetverbinding tijdens het downloaden van de software. Verouderde apparaatstuurprogramma's kunnen voorkomen dat Kaspersky wordt geïnstalleerd. Beschadigde registervermeldingen zijn een andere reden achter deze foutcode.

SYMPTOMEN VAN FOUT 27300:

SYMPTOMEN VAN FOUT 27300 Trage prestaties van de pc. Constante crash van programma's.

HOE DEZE FOUT TE VERHELPEN? :

HOE DEZE FOUT TE VERHELPEN? Trage prestaties van de pc. Constante crash van programma's.

HOE DEZE FOUT TE VERHELPEN?:

HOE DEZE FOUT TE VERHELPEN? U kunt de hulp van onze Kaspersky-klantenondersteuning inroepen om deze fout op te lossen, of u kunt zelf proberen het probleem op te lossen. Hier zijn 3 methoden die u kunt volgen om dit probleem op te lossen:

HERSTEL HET REGISTRIEBESTAND:

HERSTEL HET REGISTRIEBESTAND Ga naar Start -> Open Run Wizard. Typ 'Regedit' in het tekstveld en klik op OK. Selecteer in het venster Register-editor degene die is gekoppeld aan fout 27300. Ga naar Bestand -> Kies Exporteren -> Sla het geëxporteerde registerbestand op. Open vanuit het exportbereik de optie Geselecteerde tak. Sla het bestand op in '.reg'-indeling.

UPDATE DE DEVICE DRIVERS:

UPDATE DE DEVICE DRIVERS Open Apparaatbeheer. Selecteer de stuurprogramma's die u wilt bijwerken en klik er met de rechtermuisknop op. Kies Automatisch zoeken en klik op Stuurprogramma bijwerken.

HERINSTALLEREN VAN HET ANTIVIRUS:

HERINSTALLEREN VAN HET ANTIVIRUS U kunt de antivirus verwijderen door naar het Configuratiescherm te gaan en deze opnieuw te installeren vanaf de officiële website van de antivirus.

Slide 10:

Als u de software nog steeds niet op uw computer kunt installeren, is het tijd om professionele hulp in te roepen, wat u kunt doen door verbinding te maken met onze  Kaspersky Antivirus technische ondersteuning.  We maken contact met onze klanten via e-mail, telefoon en livechatondersteuning, en u kunt zelfs altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op:

Neem contact op Kaspersky ondersteuning contact Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help