WAT TE DOEN WANNEER UW KASPERSKY-INSTALLATIE VOORTIJDIG IS

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

WAT TE DOEN WANNEER UW KASPERSKY-INSTALLATIE VOORTIJDIG IS

Comments

Presentation Transcript

WAT TE DOEN WANNEER UW KASPERSKY-INSTALLATIE VOORTIJDIG IS? :

WAT TE DOEN WANNEER UW KASPERSKY-INSTALLATIE VOORTIJDIG IS?

Slide 2:

Kaspersky Internet Security wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is zeer populair en een aanbevolen keuze voor mensen die meer functies en bescherming verkiezen dan gratis antivirusprogramma's. Er zijn talloze functies en voordelen die Kaspersky biedt, waardoor het een voor de hand liggende voorkeur is boven andere antivirusprogramma's. Als u problemen ondervindt bij het gebruik ervan, neem dan contact op met onze  contact Kaspersky belgie.

Slide 3:

Een van de grootste problemen met Kaspersky is de installatie omdat het diep in je systeem moet haken. Volgens onze  Kaspersky Antivirus ondersteuningsnummer  hebben zijn producten vaak te maken gehad met een fout tijdens het installatieproces die de installatie verhindert en om een ​​herstart vraagt. De installatie blijft echter vaak nog steeds onderbroken en laat zien dat deze voortijdig is beëindigd vanwege een fout.

LINKER REGISTRIESLEUTEL:

LINKER REGISTRIESLEUTEL Registersleutel wordt gemaakt bij het verwijderen van een oudere versie van Kaspersky en blijft om de een of andere reden achter na een herstart. U moet een sleutel met de naam avp ** _ post_uninstall voor uw register verwijderen. De ** hier komt overeen met een versienummer van Kaspersky dat de sleutel nooit heeft verwijderd.

SYSTEEM CACHE-BESTAND:

SYSTEEM CACHE-BESTAND Het probleem is mogelijk veroorzaakt door een bestand met de naam INFCACHE.1 dat mogelijk beschadigde informatie over stuurprogramma's en inf-bestandslocaties kan bevatten.

Slide 6:

In Windows XP kunt u dit bestand verwijderen door op Win-toets + R te drukken en cmd in het vak Uitvoeren te typen om een ​​opdrachtprompt te openen en typ vervolgens: del C: \ Windows \ inf \ infcache.1. In Windows Vista en 7 is het bestand beschermd door systeemmachtigingen en kan het alleen worden verwijderd nadat het de eigendom heeft overgenomen.

ANDERE BEVEILIGINGSSOFTWARE DIE CONFLICT VEROORZAKEN:

ANDERE BEVEILIGINGSSOFTWARE DIE CONFLICT VEROORZAKEN Hoewel Kaspersky-producten goed zijn in het detecteren van incompatibele software, kunnen er nog steeds problemen ontstaan ​​voor minder bekende. Van Comodo Firewall is bekend dat het samen met andere antivirus-, firewall-, antimalware- of antispyware-problemen problemen veroorzaakt met Kaspersky. U kunt het probleem oplossen door andere beveiligingssoftware te verwijderen of door de speciale verwijderingshulpprogramma te gebruiken.

HOSTS-BESTAND & REGISTRATIE:

HOSTS-BESTAND & REGISTRATIE Om de HOST-bestanden automatisch opnieuw in te stellen, kunt u Microsoft Fix It 50267 downloaden. Voor het opschonen van het register zijn CCleaner of Glary Utilities minder agressieve opties. Om meer obscure registersleutels te verwijderen, is iets krachtigers zoals PowerTools Lite 2013 de beste optie .

Slide 9:

Als u problemen ondervindt als gevolg van het opschonen van het register, weet dan dat PowerTools back-ups van alle fixes opslaat, zodat u de geselecteerde sleutels op elk moment kunt herstellen.

SPOREN VAN VORIG VEILIGHEIDSPAKKET :

SPOREN VAN VORIG VEILIGHEIDSPAKKET Als u weet welk beveiligingspakket u eerder hebt geïnstalleerd, downloadt u de tool en voert u deze uit voor elk merk dat u eerder hebt geïnstalleerd, inclusief de vorige versies van het Kaspersky-product. Als u niet weet wat er eerder is geïnstalleerd, download en voer dan de AppRemover-tool uit en wacht op de scanresultaten. Als er restanten van beveiligingssoftware worden gedetecteerd, kunt u deze selecteren en verwijderen.

CONTACT MET ONZE KLANTENZORG:

CONTACT MET ONZE KLANTENZORG Bij de klantenservice van Kaspersky werken we 24/7 om de beste oplossingen aan onze klanten te leveren. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of livechat. We beloven u de beste oplossingen te leveren .

Neem contact op:

Neem contact op Kaspersky technische ondersteuning Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help