HOE KOM JE NU VAN KASPERSKY FIX PROMPT

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

U moet weten dat er antivirussoftware op uw computersysteem is geïnstalleerd om deze te beschermen tegen virussen, spyware, malware, rootkits, Trojaanse paarden, phishingaanvallen, spamaanvallen en elke andere vorm van cyberdreiging. Dus als uw computer in gevaar is of als u hem immuun wilt houden voor dergelijke aanvallen, kunt u er het beste een antivirussoftware voor krijgen. En geen enkele andere antivirus kan beter zijn dan degene die het langst op de markt is geweest, omdat het zichzelf moet hebben gevormd volgens de eisen van de kopers.

Comments

Presentation Transcript

HOE KOM JE NU VAN KASPERSKY FIX PROMPT? :

HOE KOM JE NU VAN KASPERSKY FIX PROMPT?

Slide 2:

U moet weten dat er antivirussoftware op uw computersysteem is geïnstalleerd om deze te beschermen tegen virussen, spyware, malware, rootkits, Trojaanse paarden, phishingaanvallen, spamaanvallen en elke andere vorm van cyberdreiging. 

Slide 3:

Dus als uw computer in gevaar is of als u hem immuun wilt houden voor dergelijke aanvallen, kunt u er het beste een antivirussoftware voor krijgen. En geen enkele andere antivirus kan beter zijn dan degene die het langst op de markt is geweest, omdat het zichzelf moet hebben gevormd volgens de eisen van de kopers.

Slide 4:

Kaspersky is zo'n antivirusprogramma dat tot de oudste en meest populaire antivirusprogramma's behoort die door miljoenen mensen over de hele wereld worden gebruikt. Het beschermt niet alleen uw computersysteem tegen cyberdreigingen, maar houdt u ook op de hoogte van elk potentieel gevaar dat uw systeem ernstig zou kunnen aantasten.

Slide 5:

Aangezien er bepaalde problemen zijn waarmee veel gebruikers worden geconfronteerd tijdens het gebruik van de applicatie, kunt u het beste op dergelijke momenten contact opnemen met onze  Kaspersky contacteren . 

Slide 6:

Wij zijn een van de meest gerenommeerde leveranciers van technische assistentie op de markt, dus u kunt altijd contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft met de software.

Slide 7:

Hoe goed of gereputeerd een programma ook is, technische problemen kunnen tijdens de levensduur van het product opduiken. Onze technische  Kaspersky contact belgie  heeft een aantal klachten ontvangen van gebruikers die om hulp vroegen bij de software Fix Not-prompt. Omdat dit probleem vaak is opgetreden, hebben we hier enkele eenvoudige oplossingen genoemd die u helemaal zelf thuis kunt proberen.

FIXING KASPERSKY FIX NIET SNEL :

FIXING KASPERSKY FIX NIET SNEL Nu repareren-prompt wordt weergegeven wanneer er een geavanceerde beveiligingsdreiging is of een groot prestatieprobleem met uw computersysteem.

Slide 9:

OPLOSSING 1:  Klik op de knop Nu repareren. OPLOSSING 2:  Als dat niet werkt,

Slide 10:

       Open antivirusprogramma         Klik op Live Update, die de applicatie zal updaten en het probleem in een mum van tijd zal oplossen.

Slide 11:

OPLOSSING 3:  Controleer of uw abonnement nog actief is of niet. U kunt contact opnemen met ons ondersteuningsteam via ons  Kaspersky-klantenservice nummer  als de bovenstaande oplossingen uw probleem niet oplossen.

HOE CONTACT MET ONS SERVICE TEAM? :

HOE CONTACT MET ONS SERVICE TEAM? Als geen van de oplossingen werkt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met  Kaspersky klantendienst  via e-mail, telefoon of livechat op de website. Aangez ien we 24 uur per dag werken, beloven we dat we uw probleem in een mum van tijd zullen oplossen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw probleem melden en de rest aan ons overlaten.

Neem contact op:

Neem contact op Kaspersky technische ondersteuning nummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help