Nou 2009

Views:
 
Category: Celebrities
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Vull somiar el demàsense la nosa ni el pesd'un vent caducque entela els ullsi els lleva força i delit per lluitar. Tot el que m'heu donatés un espai de foscori el meu anhelés clar i encèscom el desig que m'empeny a cantar.

Slide 2: 

No em vull negar cap demàper una almoinade llum del passat. Crec en qui creu en mii en la promesa d'un tempstan lluminóscom els colorsque dibuixen l'arc que em tensatant el temps com l'esperança.

Slide 3: 

No vull cantar i fugirsóc el que sóc, i la pormai no em faràrecular un pasperquè amb les mans em vaig fent el destí. L'arbre del meu desigcreix allunyat dels horrorsi estimo tantel seu fullamque la seva ombra m'acull dia i nit.

Slide 4: 

Cap vell encísno m'és precísper fer que vibrinels llavis i els dits. Vull compartir el recerdels anys que tinc davant meuamb gent de pauvora del marperquè em gronxi tots els somnisi em mantingui sempre el cor viu.

Slide 5: 

Cap vent no estimarécom el gran vent que m'empenyvers l'horitzóple de clarorque jo mateix amb esforç traçaré.

Slide 6: 

Pobres atribolatsplens de desfici i d' "estrès"on anireu quan arribareual trist enlloc que entre tots heu creat.

Slide 7: 

Canto i cantantvaig caminantque amb la cançósempre miro endavant. Vull somiarel meu demàple de la forçai el goig d'estimar. Que aprenguem a donar les gràcies, per totes les coses bones que ens depararà, de ben segur, el nou 2009! M. Àngels Miquel Martí i Pol

authorStream Live Help