reunio aula 1er

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

reunió d'aula principi de curs

Comments

Presentation Transcript

Reunió Inici de curs. Classe de Primer B Curs 2010-11 Tutora: M.Àngels Fullana:

Reunió Inici de curs. Classe de Primer B Curs 2010-11 Tutora: M.Àngels Fullana

Horari:

Horari

Mestres Curs 2010-11:

Mestres Curs 2010-11 Tutora: M.Àngels E. Fisica: Pere Religió/ E. Assistit: Montse/ M.Àngels Música: Claudia Anglès: Marta Sanchez Suport: Marta Piris i Sandra Racons: Mercè, Almudena, Mª Àngels, Àngels, Merxe, Marta Sanchez i Marta Piris.

Situacions d'aula RACONS COMPARTITS:

Situacions d'aula RACONS COMPARTITS COMENÇARAN EL MES D'OCTUBRE ES FAN JUNTAMENT AMB ELS FILLETS/ETES D'EDUCACIÓ INFANTIL DE 5 ANYS. HI HAURÀ SET RACONS: RACÓ DE CONSTRUCCIONS (Marta Piris) RACÓ DE DISFRESSES (Àngels) RACÓ D’ART I VOLUM (Mercè) RACÓ DE JOC SIMBÒLIC (Marta Anglès) RACÓ D’EXPERIMENTACIÓ (M.Àngels) RACÓ D’ART PINTOR (Almudena) RACÓ DE MINIATURES (Merxe)

Situacions d'aula. CÀRREGS:

Situacions d'aula. CÀRREGS Sorgeixen de les pròpies necessitats del grup. Els fillets i filletes, cada dia realitzen de forma cooperativa diferents tasques relacionades amb l'organització I el bon funcionament de l'aula.

Situacions d’aula diferents agrupaments per diferents activitats :

Situacions d’aula diferents agrupaments per diferents activitats DESDOBLAMENT GRAN GRUP: RACONS GRAN GRUP COMPARTINT UNA MATEIXA ACTIVITAT ALTRES: PETIT GRUP INDIVIDUAL (LECTURA, SUPORT A LES MATERIES…)

Situacions d'aula Lectura:

Situacions d'aula Lectura Durant el curs es realitzaran diferents activitats de lectura: Amic lector. Lectura individual Lectura en parelles Biblioteca. Ens expliquen un conte La mestra en conta

Situacions d'aula PROJECTE D’AULA:

Situacions d'aula PROJECTE D’AULA A partir d'un tema motivador es va traçant el fil conductor de l'aprenentatge individual i de grup que esdevé de diferents situacions com projectes llargs o petites recerques la notícia, conte ... i/o qualsevol fet interssant i atractiu relacionat amb el nostre entorn. Es tracta de partir dels coneixements previs, i veure els dubtes, preguntes a resoldre .... Es fonamental per resoldre els dubtes sorgits que els fillets reflexionen entre ells sobre les explicacions i estudis realitzats (mitjançant llibres, Documents, personatges experts, les famílies...) Una part fonamental d'aquesta manera d'aprendre és educar l'esperit crític, educació de la mirada (el saber triar, el saber què et volen dir i quina intenció tenen...).

Situacions d'aula Problema matemàtic / Jocs matemàtics:

Situacions d'aula Problema matemàtic / Jocs matemàtics Intentar resoldre interrogants i qüestions relacionades amb elements significatius de l'entorn, utilitzant estratègies de recerca i tractament de la informació, formulació , comprovació i exploració de solucions i reflexió sobre el propi procés d'aprenentatge. Exemple: Si el trole per anar de campament val ... €. Quina quantitat haurà de pagar cadascun de noltros?

Situacions d'aula NOTÍCIA:

Situacions d'aula NOTÍCIA ¿Qué pasa en mundo? Castellà Cada setmana un fillet o filleta de la classe tria, prepara a casa i exposa a la resta del grup una notícia que considera important. Quan li toqui ho durà apuntat a l 'agenda amb les diferents indicacions per poder-ho realitzar. La noticia s'exposarà a la classe el dilluns.

Situacions d'aula EL BLOG:

Situacions d'aula EL BLOG Com a diari d’aula. Per donar a conéixer a les famílies el treball que fem a l’aula. Com a eina de comunicació. Com a eina d’expressió. Com a eina d'aprenentatge. http://classedelsdracs-ceipmf.blogspot.com/

ELS DEURES I AGENDA:

Cada setmana, s'enduran deures 2 dies. Cada setmana s'enduran els dos quadernets:: el dimarts “Bona lletra” que l'hauran de tornar màxim el divendres i els divendres el “set i mig” que tornarà dimarts. Els divendres s'enduran un conte. A l'agenda s'anirà apuntat els deures o comunicacions importants. Recordau mirar-la. L'agenda anirà i tornarà d'escola a casa cada dia. És molt important que utilitzeu l'agenda per comunicar-nos el que cregueu oportú. Pensau a dir als fillets i filletes que la mostrin a la mestra. Si algun fillet o filleta no assisteix a classe se li posarà el justificant d'absències dins l'agenda perquè les famílies l'omplin i el retornin a l'escola. . ELS DEURES I AGENDA

RECORDATORIS I MATERIAL:

RECORDATORIS I MATERIAL Els dia de psico és dimarts o divendres (segons el grup) i els d'Educació Física són els dimecres. El dimecres per berenar s'ha de dur fruita i/o fruits secs. Dur un bòtil d'aigua dins la motxilla S'ha de dur a la classe un estoig buit. Dia de tutoria dimarts de 17'30 a 18'30 h. No dur jocs de casa si no estan relacionats amb el projecte. Material comú: 40 €. Es pot pagar en dues vegades. Baby o camiseta amb el nom posat. Hi ha l'oportunitat de participar en els racons compartits. Cal apuntar-se . Hi ha un plafó a l'entrada. Es demanarà la vostra col.laboració en diferents sortides.

AVALUACIÓ:

AVALUACIÓ El pas d'infantil a primària suposa un canvi en el tipus d'avaluació que rebreu a casa. Hi haurà un relat com a infantil amb les observacions de cada fillet i filleta, però a més hi haurà un butlletí de notes (insuficient, suficient, bé, notable i excel·lent). Els continguts s'aniran introduint en relació al nivell que té cada infant. L'avaluació dels mateixos es fa en referència a uns objectius comuns, però sempre tenint en compte el nivell de desenvolupament, totalment individual de cada fillet i filleta.

Si voleu demanar o comentar alguna cosa…:

Si voleu demanar o comentar alguna cosa… Ho podem fer ara o en qualsevol moment de tutoria A l’entrada i la sortida (millor si són coses ràpides). De totes maneres podeu pujar a l’aula pel que necessiteu. ESTIC A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!

Slide 16:

COMENCEM EL CURS AMB UN POQUET D’HUMOR…

Slide 17:

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!! ESPER SIGUI UN CURS MOLT ESPECIAL!

authorStream Live Help