Τα άγρια ζώα

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Τα άγρια ζώα:

Τα άγρια ζώα Γεωργία και Λουίζα

PowerPoint Presentation:

Πούμα Ζει σ' όλη την Αμερική από το δυτικό Καναδά μέχρι τα βόρεια της Παταγονίας . Το μεγαλύτερο μήκος ζώου που έχει καταγραφεί είναι 3 μέτρα από τα οποία το ένα η ουρά Φτάνει μέχρι 120 κιλά Το χρώμα της κοντής, πυκνής γούνας ποικίλλει σημαντικά από κιτρινωπό καφέ σε κόκκινο ή και σκουρότερο το χειμώνα . Η διάρκεια ζωής του ελεύθερου ζώου είναι περίπου 18 χρόνια .

PowerPoint Presentation:

Καγκουρ ο Ζει στην Αυστραλία και τη Νέα Γουϊνέα Φτάνει τα δυόμισι περίπου μέτρα ύψος. Μπορεί να φτάσει τα 100 κιλά Η θηλυκιά γεννάει ένα , και καμιά φορά δύο , μικρά Είναι φυτοφάγο Η θηλυκιά έχει ένα είδος σάκου στην κοιλιά, όπου τα μικρά τους περνούν τους πρώτους μήνες της ζωής τους, το μάρσιπο

PowerPoint Presentation:

Πολική Αρκούδα Ζει στις Αρκτικές Περιοχές Είναι ένα από τα δυο μεγαλύτερα είδη σαρκοβόρων του πλανήτη Όρθια ξεπερνά τα 3 μέτρα ύψος Οι αρσενικές ζυγίζουν συχνά πάνω από 750 κιλά και οι θηλυκές γύρω στα 250 κιλά. Τρέφεται κυρίως με φώκιες Συναντάται στην Αλάσκα , στον, Καναδά στη Ρωσία , στη Δανία και τη Νορβηγία .

PowerPoint Presentation:

Αετός Είναι εξαπλωμένος σε όλες τις ηπείρους Η εξαιρετικά οξεία όρασή τους που, φθάνει έως και 3,6 φορές την ανθρώπινη Ο αετός γεννάει τα μικρά του την άνοιξη και τα προστατεύει μέχρι αυτά να μπορέσουν να πετάξουν. Φτάνουν τα 6,8 κιλά Ο αετός τρέφετε με μικρά θηλαστικά .

PowerPoint Presentation:

Είναι ερπετό Τρέφεται με μικρά ζώα , πουλιά, αυγά ή έντομα, ενώ άλλα μεγαλύτερα φίδια τρέφονται με μεγαλύτερα ζώα. Τα φίδια φέρουν αισθητήρια όργανα που δε συναντώνται ευρέως στο ζωικό βασίλειο. Φτάνουν μέχρι τα 12 μέτρα Τα φίδια λόγω της ευαισθησίας τους στις δονήσεις και της ηλεκτροευαισθησίας τους θεωρούνται χρήσιμα στην πρόγνωση σεισμών Φίδι

authorStream Live Help