Hoe het probleem van een Samsung Galaxy-telefoon op te lossen

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe het probleem van een Samsung Galaxy-telefoon op te lossen?

Slide 2:

Als u ook problemen ondervindt met uw Samsung Galaxy-telefoon, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat we in deze blog je gaan begeleiden bij het oplossen van de problemen met je Samsung Galaxy-telefoon, hoef je de blog alleen maar aandachtig te lezen en de stappen voor de juiste oplossing te volgen. De oplossingen voor het oplossen van het probleem worden hieronder vermeld. En als u problemen ondervindt tijdens het volgen van de stappen, kunt u contact opnemen met Samsung Nederland Telefoonnummer, wij staan ​​altijd voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op. Nu op weg naar de oplossingen; Bevroren scherm Als het scherm vastloopt, wordt u aangeraden om de telefoon uit te schakelen. En dan moet je hem aanzetten. Als het nog steeds niet werkt, wordt u geadviseerd om de batterij uit de telefoon te verwijderen en deze vervolgens opnieuw te plaatsen en opnieuw te starten. Als het opnieuw niet werkt, moeten ze de harde reset uitvoeren. Daarvoor moet u tegelijkertijd op 3 knoppen drukken, d.w.z. aan / uit-knop, volume omhoog en home-toets. En als het nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op. De telefoon gaat niet aan Ten eerste moet je je telefoon opladen, misschien omdat er geen batterij is, dus laad hem eerst op en als het nog steeds niet werkt, moet je de batterij opladen.

Slide 3:

Batterij probleem Als u een probleem hebt met betrekking tot het leeglopen van de batterij, kunt u naar Bluetooth gaan en vervolgens naar draadloos en netwerk gaan. Of u kunt de time-outinstelling van het scherm aanpassen. Er is een probleem opgetreden tijdens het verbinden met Wi-Fi Hiervoor moet u de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt houden. Of u kunt de batterij verwijderen. Je kunt ook de router resetten en dan moet je de kabel 10 seconden loskoppelen en dan moet je weer aan. En als het nog steeds niet werkt, moet u de fabrieksreset uitvoeren. Problemen met microfoons Allereerst moet u proberen uw apparaat opnieuw op te starten, omdat dit veel problemen met uw mobiel kan oplossen. En als er nog steeds een probleem is, moet u de hoofdtelefoonaansluiting controleren en als er toch een probleem is, moet u alleen de fabrieksreset uitvoeren of kunt u de vervangende luidspreker of een aansluiting installeren. Cameraprobleem Ten eerste wordt u voorgesteld om de batterij te verwijderen en vervolgens moet u de batterij gedurende 10 seconden verwijderen en opnieuw plaatsen en inschakelen. Omdat het zal helpen om veel problemen van de camera op te lossen, en je wordt ook verondersteld de apps te sluiten, als het probleem nog steeds ligt, moet je de fabrieksresetoptie uitvoeren. U kunt dit uitvoeren door tegelijkertijd op de aan / uit-knop, het volume en de starttoets te drukken.

Slide 4:

De telefoon raakt tijdens het gebruik oververhit Daarvoor moet u de mobiele telefoon uitschakelen. U kunt ook de batterij verwijderen. En als het nog steeds niet werkt, wordt u verondersteld de fabrieksbatterij te gebruiken, als u dit niet gebruikt, wordt u geadviseerd deze te verwijderen. We hopen dat deze blog je helpt bij het oplossen van de problemen van je mobiel. Maar als u nog steeds hulp nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen voor Samsung Klantenservice Nummer. Wij staan altijd voor u klaar. Of u kunt onze website bezoeken en op zoek gaan naar de how-to blog waarin u veel van dergelijke gerelateerde blogs kunt krijgen. En als u aarzelt om te bellen, kunt u direct live met ons chatten. Dus stop met wachten en neem direct contact met ons op. O riginele B ron

authorStream Live Help