Hoe u een afdruk draadloos van een HP

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Hoe u een afdruk draadloos van een HP printer haalt:

Hoe u een afdruk draadloos van een HP printer haalt

Slide 2:

HP all-in-one printers kunnen documenten en afbeeldingen in zwart-wit en kleur afdrukken. Deze printers scannen ook verschillende documenten, bestanden, afbeeldingen en kopiëren en faxen. Tegenwoordig hebben veel van de nieuwste HP-printers de toegankelijkheid van SD-kaartsleuven en zelfs een wifi-poort voor een betere netwerkconnectiviteit .

Slide 3:

 In deze blog zullen we u de procedure uitwerken om elk document of elke afbeelding of wat u maar wilt van een Apple iOS- naar HP-printer af te drukken . We noemen hier de eenvoudige stappen om iets af te drukken van Apple iOS naar een draadloze HP-printer. Er zijn twee belangrijke stappen die u moet nemen om iets van een iOS naar de printer af te drukken.

Stel de netwerkverbinding in:

Zorg ervoor dat het Apple-apparaat en de printer draadloos zijn verbonden Stap 1 Zet de wifi op Apple-apparaten AAN en verbind ze met de lokale wifi-netwerkverbinding . Stel de netwerkverbinding in

Slide 5:

Stap 2 Controleer de status van de netwerkverbinding van de printer . Merk op dat de netwerkinstellingen weinig verschillen bij touchscreenprinters en printers zonder touchscreen .

Slide 6:

Stap 3 Als de printer bediening via het aanraakscherm heeft, zet u de printer AAN en krijgt u het menu Setup of draadloos en klikt u op de wizard voor draadloze configuratie en volgt u de verdere instructies. Printers zonder aanraakscherm: druk tegelijkertijd op de knop met een draadloos symbool en de annuleringsknop. Houd vol totdat het aan / uit-lampje knippert .

Druk af vanaf het Apple-apparaat:

Stap 1 Zet de printer AAN, installeer inktcartridges en plaats gewoon papier in de hoofdlade. Stap 2 Ga naar het item dat je wilt afdrukken en druk vervolgens op het pictogram voor delen . Druk af vanaf het Apple-apparaat

Slide 8:

Stap 3 Ga naar de printeroptie en selecteer afdrukken. Stap 4 Ga naar de optie van de geselecteerde printer en selecteer daar uw printer .

Stap 5:

Ga nu naar de instellingen voor afdruktaken en voer de gewenste wijzigingen uit: papierformaat, aantal exemplaren, zwart-wit of gekleurd en enkel- of dubbelzijdig afdrukken, enz. Als je hiermee klaar bent, druk je op PRINT. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van HP-printers, neem dan gerust contact op met de  klantenondersteuning van HP  voor hulp. We helpen u met al uw problemen met uw HP-printers . Stap 5

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Hp printer klantenservice bellen bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help