BP HOLDINGS MANAGEMENT - uw groei is onze zorg.

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

BP HOLDINGS MANAGEMENT:

BP HOLDINGS MANAGEMENT uw groei is onze zorg.

PowerPoint Presentation:

Die wij dienen BP bedrijven is de belangrijkste bron voor particuliere en openbare bedrijven en financiële intelligentie. Door het verstrekken van immateriële en nauwkeurige particuliere onderneming onderzoek, biedt BPHM een onvervangbare bron voor professionals op meerdere rollen en industrieën. Hieronder is de lijst van markten die BP bedrijven fungeert.

PowerPoint Presentation:

Corporate makelaars BPHM kunt u waardering comps met behulp van onze financials en M & A deals voor te bereiden. BPHM kunnen uw portaal naar potentiële particuliere kopers in dezelfde sector. BPHM kunt u vinden van prive-bezit bedrijven die zich bezighouden in de recente overname-activiteit. BPHM waarde uw klant het bedrijf met behulp van vergelijkbare-beursgenoteerd bedrijf financials en recente business sales.

PowerPoint Presentation:

Investeringen banken BPHM kunt u gemakkelijker vaststellen van M & A doelstellingen en kopers op basis van BPHM de uitgebreide geavanceerde zoekfunctie. BPHM kunt u dienen en begrijpen de behoeften van klanten efficiënter met particuliere bedrijfsinformatie. BPHM gidsen u aan particuliere ondernemingen waarde met behulp van eigenlijke particuliere transactie comps en privé te maken veelvouden. BPHM kunt u vinden en evalueren van particuliere LBO doelstellingen voor financiële sponsor clients.

PowerPoint Presentation:

Private Equity bedrijven BPHM kunt u vinden beleggers en strategische relaties aan de bron investering aanbiedingen maken. BPHM kun je op de hoogte over belangrijke gebeurtenissen of veranderingen van leiderschap dat tot veel mogelijkheden leiden kunnen. BPHM kunt u analyseren en vergelijken van concurrerende bedrijf M & een activiteit en transactie geschiedenis. BPHM kunt u gemakkelijker vaststellen van belangrijke investeringsmogelijkheden die voldoen aan uw eisen.

PowerPoint Presentation:

Personeel van ondernemingen BPHM kan u helpen identificeren van bedrijven die particuliere investeringen hebben ontvangen en hebben niet de tijd of de mankracht om uit te voeren een grondige evaluatieproces om toe te voegen belangrijkste talent hun organisatie BPHM kunt u direct in aanmerking komen de financiële gezondheid van de bedrijven die actief met uw industrieën van deskundigheid. BPHM kunt u relaties op te bouwen met particuliere markt beleggers met portefeuillebedrijven in uw industrie.

authorStream Live Help