CES uttalelse på 2013-14 budsjett

Views:
 
     
 

Presentation Description

http://7thspace.com/headlines/433155/ces_statement_on_2013_14_budget.html CES uttalelse på 2013-14 budsjett cruse associates hong kong review Hong Kong (HKSAR) - konsernsjef, Mr C Y Leung, gitt i dag (februar 27) følgende uttalelse på 2013-14-budsjett: Financial sekretæren har bare leverte sin første budsjett tale av nye begrepet regjeringen. Budsjettet gir økonomiske ressurser for å full støtte min Policy-adresse. Det er et fremtidsrettet og ansvarlig budsjett, som ligger et solid grunnlag for langsiktig og vedvarende økonomisk utvikling i Hong Kong. Til støtte for Policy adressen leveres i januar, har dette budsjettet gitt ressurser verdt $60 milliarder for gjennomføringen av de nye retningslinjene fastsatt under langsiktige blåkopi av gjeldende sikt regjeringen. Jeg har hele tiden understreket at vedvarende økonomisk vekst er en forutsetning for oss å takle bolig, fattigdom, en aldrende befolkning og miljøproblemer. View related articles: http://video.hellogeneration.com/international-tax-and-accounting-cruse-and-associates-hong-kong/ , http://www.good.is/posts/cruse-and-associates-accounting-the-new-anti-money-laundering-law

Comments

Presentation Transcript

CES uttalelse på 2013-14 budsjett :

CES uttalelse på 2013-14 budsjett Cruse and Associates Hong K ong Review

PowerPoint Presentation:

Hong Kong (HKSAR) - konsernsjef , Mr C Y Leung, gitt i dag ( februar 27) følgende uttalelse på 2013-14-budsjett: Financial sekretæren har bare leverte sin første budsjett tale av nye begrepet regjeringen . Budsjettet gir økonomiske ressurser for å full støtte min Policy- adresse . Det er et fremtidsrettet og ansvarlig budsjett , som ligger et solid grunnlag for langsiktig og vedvarende økonomisk utvikling i Hong Kong. Til støtte for Policy adressen leveres i januar , har dette budsjettet gitt ressurser verdt $60 milliarder for gjennomføringen av de nye retningslinjene fastsatt under langsiktige blåkopi av gjeldende sikt regjeringen .

PowerPoint Presentation:

Jeg har hele tiden understreket at vedvarende økonomisk vekst er en forutsetning for oss å takle bolig , fattigdom , en aldrende befolkning og miljøproblemer . Gjeldende sikt regjeringen legger stor vekt på økonomisk utvikling . Regjeringen vil utvide Hong Kongs økonomien og skaper flere sysselsetting muligheter , slik at våre ansatte kan dele fruktene av økonomisk utvikling . Financial sekretær fremmet ulike tiltak for å fremme økonomisk utvikling , konsolidere våre eksisterende fordeler og utforske nye vekstområder , samt utnytte forretningsmuligheter og nye markeder .

PowerPoint Presentation:

I lys av usikker global outlook foreslått budsjettet tiltak for å støtte små og mellomstore bedrifter . Financial sekretær også gjort betydelige investeringer i utdanning og opplæring for å optimalisere menneskelige ressurser . Nye tiltak omfatter å etablere stipend, sette opp en trening fund og injeksjon på $15 milliarder til ansatte omskolering styret , for å gi næring til kvalitet menneskelig kapital og forbedre vår samlede produktivitet . Operasjonelle utgifter for 2013-14 er anslått for å være $352 milliarder , som representerer en økning på 15.5% over den reviderte anslaget for 2012-13.

PowerPoint Presentation:

Økningen i utgifter for 2013-14 overstiger langt den estimerte nominell BNP- veksten i 2013. Dette demonstrerer fullt regjeringens forpliktelse til å betjene våre folk. Regjeringen er svært bekymret for people's velferd og medisinske behov , og vil fortsette å gi ressurser for Velferd og medisinske tjenester . I lys av den usikre eksterne outlook, forventet lavere enn trend vekst frekvensen av BNP, inflasjon risiko og oppadgående press på arbeidsledigheten i året fremover introdusert budsjettet en tiltakspakke for lettelse verdt $33 milliarder for å lette belastningen på våre bedrifter og folk.

PowerPoint Presentation:

Regjeringen må gjøre tidlig forberedelse til å omfavne utfordringene som utgjøres av den aldrende befolkningen . Financial sekretæren vil sette opp en arbeidsgruppe for å utforske måter å gjøre mer omfattende langsiktig planlegging for våre offentlige finanser . Dette er en brønn-tanke-ut-budsjett , målrettede tiltak for å svare på dagens behov av samfunnet , og legger et solid grunnlag for langsiktig utvikling av Hong Kong. Jeg håper at den lovgivende rådet og allmennheten vil støtte dette budsjettet .

PowerPoint Presentation:

Mens økonomisk utvikling provisjon , kommisjonen på fattigdom , styringsgruppen på befolkningen policyen arbeider med storskala land development angi full sving i de kommende år , regjeringen vil vurdere langsiktige økonomiske forholdene av Hong Kong og relaterte offentlig økonomi prinsippene for å gjøre mer innsats i å løse langvarige sosiale problemer og bygge en mer konkurransedyktige økonomi .

authorStream Live Help